10.000 de firme vor primi finanțare prin programul Start-up Nation

176
10.000 de firme vor primi finanțare prin programul Start-up Nation - 10000defirmevorprimifinantare-1565333033.jpg

Articole de la același autor

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a făcut publică lista celor 10.000 de beneficiari admiși pentru finanțare în cadrul celei de-a doua sesiuni a programului Start-up Nation. Printre aceștia sunt și câteva sute de firme din județul Constanța

Lista poate fi consultată la adresa: http://www.imm.gov.ro/2019/08/06/lista-celor-10-000-de-beneficari-care-au-fost-admisi-pentru-finantare-in-cadrul-celei-de-a-doua-sesiuni-a-programului-start-up-nation/.

"Mă bucură interesul foarte mare pentru programul Start-Up Nation și vreau să le transmit tuturor antreprenorilor care au depus proiecte eligibile că vor primi finanțarea de care au nevoie. Din experiența primei ediții a programului și din tendințele observate în această sesiune, cea mai mare parte a solicitărilor de rambursări are loc în etapele finale ale implementării programului. Astfel, MMACA va avea disponibile creditele bugetare necesare în ultima parte a anului 2019, deci programul se va derula fără sincope", a declarat ministrul Ștefan-Radu Oprea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1991 secunde