Yachturile de lux au ancorat în Portul Turistic Mangalia

271
Yachturile de lux au ancorat în Portul Turistic Mangalia - yacht-1534867617.jpg

Articole de la același autor

Ca în fiecare an, Portul Turistic Mangalia este gazda celor mai luxoase ambarcațiuni cu vele sau motor care vizitează litoralul românesc. 


Deși sezonul estival se apropie de final, posesorii de yachturi încă sunt "pe poziții". Comandanții, care conduc fie velierul cu un singur catarg, de 10.000 de euro, fie elitistul Club Swan 42 sau Azimut de 500.000 de euro, sunt mândri de bijuteriile lor și abia așteaptă să iasă pe mare, în plimbări sau regate oficiale. 


"Nu am participat niciodată până acum în concursuri. 2019 sper să fie anul în care voi sparge gheața. Am înțeles că va fi un sezon plin de evenimente, sperăm să ne descurcăm cât mai bine. Costurile de întreținere a unui velier sunt destul de mari, dar, când ai această pasiune, banii deja contează mai puțin", ne-a declarat Lucian, posesorul unui yacht ancorat în Portul Turistic Mangalia. 


Pentru cei care doresc să-și cumpere vara aceasta o ambarcațiune, există multe oportunități, dar - atenție! - aveți nevoie de un buget consistent, pentru că "obrazul subțire cu cheltuială se ține". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 August 2018
Stire din Diverse : "M-am simțit ca în Cambodgia"
Pagina a fost generata in 0.4545 secunde