Vitamine la pachet

101
Vitamine la pachet - vitaminelapachet-1377690680.jpg
O dietă perfect echilibrată poate să ne asigure toate vitaminele și mineralele de care avem nevoie fără a utiliza suplimentele farma-ceutice care nu ne ajută în niciun fel să fim mai sănătoși.

Dacă trăiești într-un oraș poluat, suferi de sindromul premenstrual, urmezi un tratament contraceptiv sau ești la vârsta menopauzei, muncești mult la serviciu și acasă, faci antrenamente fizice obositoare, suferi de stres ori de infecții repetate, nevoile nutritive ale organismului se dublează!

Adaugă la toate acestea faptul că nu mănânci întotdeauna la timp și ceea ce trebuie, că mâncarea este cel mai adesea lipsită de vitaminele și nutrienții necesari, și vei vedea că suplimentarea alimentației zilnice cu produse farmaceutice devine o soluție de bun simț. Folosește sfaturile specialistului pentru a alege din mulțimea de suplimente pe cele care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale.

Suplimente

Când te îmbolnăvești, sistemul tău imunitar suferă, și uneori poate ceda în fața bolii. Un supliment cu zinc, echinaceea sau vitamina C este exact ceea ce îți trebuie pentru a grăbi vindecarea.

Perioade de stres

Când ești stresată, ai nevoie de vitaminele B și C. Mănâncă legume și fructe, cât mai multe căpșuni, tomate și cartofi, dacă vrei să-ți re-echilibrezi nivelul energetic și să îți recapeți buna dispoziție.

Vitamina B este ideală în com-baterea stresului, asteniei și oboselii. Magneziul este mineralul anti-stres, crucial pentru buna funcționare a sistemului cardiovascular și împotriva depresiilor. În combinație cu calciul, acționează ca un tranchilizant natural.

(sursa:www.avantaje.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 27 August 2013
Stire din Diverse : Întărește-ți sistemul imunitar
Marţi, 27 August 2013
Stire din Diverse : Mese pline de energie
Joi, 22 August 2013
Stire din Sănătate : Beneficiile prunelor
Pagina a fost generata in 1.8523 secunde