VIDEO / Roger Waters, SHOW de EXCEPȚIE la București

95
VIDEO / Roger Waters, SHOW de EXCEPȚIE la București - rogerwatersthewall-1377764526.jpg

Articole recomandate

Legendarul muzician Roger Waters le-a oferit miercuri seară celor aproximativ 50.000 de spectatori un show cu adevărat unic, în care a combinat muzica live cu proiecții și efecte vizuale, decoruri grandioase și efecte pirotehnice, toate prezentate în umbra unui "zid" de aproximativ 150 de metri lungime și 12 metri înălțime.








Spectacolul, început cu o jumătate de oră întârziere față de ora anunțată, a debutat cu un puternic joc de artificii, un avion a planat pe deasupra spectatorilor și s-a prăbușit pe scenă și povestea lui Roger Waters a început cu "In The Flesh". 


Ce au venit să vadă zecile de mii de spectatori: ceea ce știau deja de la bunici și părinți, din discurile scăpate dincolo de Cortina de Fier. Adică povestea lui Pink, tânărul rămas fără tatăl ucis în război, ridiculizat și abuzat de profesori, de societate, autoizolat de familia sa destrămată și autorul unui dureros eșec în căsătorie. Toate acestea au fost traduse de Pink Floyd printr-un simbol deosebit de puternic: un zid nesfârșit și sufocant.


Sursa text și video: Agerpres




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7913 secunde