Rețete pentru pici
Ravioli cu brânză și cu legume proaspete
Ingrediente: 500 g ravioli cu brânză, un sfert de ceașcă ulei de măsline, un cățel de usturoi proaspăt tocat, 200 g ardei gras roșu tăiat fâșii, o ceașcă de dovlecel feliat, o jumătate de cană de măsline negre feliate, o cană supă de pui, par-mezan ras, pătrunjel verde tocat, sare.
Mod de preparare: Se încălzește uleiul de măsline la foc mic într-o cratiță. Se adaugă ardeiul, dovlecelul și măslinele. Se călesc timp de două minute sau până când dovlecelul este gata, apoi se adaugă supa de pui. Se fierbe la foc mic încă două minute. Se condimentează cu sare. Când sosul este gata se pun și pastele la fiert în apă sărată, folosind un vas mare. Se scot din apa fiartă, se scurg bine și se amestecă ușor cu sosul.
Mod de preparare: Se încălzește uleiul de măsline la foc mic într-o cratiță. Se adaugă ardeiul, dovlecelul și măslinele. Se călesc timp de două minute sau până când dovlecelul este gata, apoi se adaugă supa de pui. Se fierbe la foc mic încă două minute. Se condimentează cu sare. Când sosul este gata se pun și pastele la fiert în apă sărată, folosind un vas mare. Se scot din apa fiartă, se scurg bine și se amestecă ușor cu sosul.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Sâmbătă, 04 Septembrie 2010
Sâmbătă, 04 Septembrie 2010
Sâmbătă, 04 Septembrie 2010
Sâmbătă, 04 Septembrie 2010
Sâmbătă, 04 Septembrie 2010
Sâmbătă, 04 Septembrie 2010
Sâmbătă, 04 Septembrie 2010