Propuneri de vacanțe distractive pentru părinți și copii

92
Propuneri de vacanțe distractive pentru părinți și copii - vacantainfamilie-1369404708.jpg
Cauți locuri de petrecut vacanța pentru tine și familia ta, locuri unde să vă relaxați, dar să vă și distrați, unde să vă bucurați de aer curat, dar unde să și descoperiți lucruri interesante?

Îți propunem câteva alternative care îi vor satisface chiar și pe cei mai aventuroși membri ai familie tale:

1. Ieșiri scurte la plajă

Plaja și marea nu se demodează niciodată - sunt distractive pentru orice tip de familie sau pentru diferite personalități. Indiferent de locul unde alegi să mergi la plajă te vei bucura sigur de soare, relaxare, dar și de sentimente de exaltare… Nu ai nevoie decât de câteva prosoape, costume de baie, papuci și creme de protecție - pentru o vacanță de neuitat.

2. Camping

Pune în mașină saci de dormit, un cort, câte ceva de mâncare și pornește spre o zonă de camping favorită. Ajunsă acolo, mobilizează-ți membrii familiei pentru a vă întrece abilitățile de pescari - așa veți avea și ce să gătiți la cină. Și nu omite nelipsitul foc de tabără. În tot timpul acesta asigură-te că micuții sunt implicați în activități pentru a învăța lucruri noi. Pe drum antrenează-i pe cei mai mici prin jocuri distractive, cântece specifice excursiilor și nu uita de fotografiile celor mai frumoase amintiri.

3. Distracție în mediul urban

Nu ești nevoit să părăsești orașul ca să te simți în vacanță: creionează o hartă cu punctele de atracție din orașul tău: restaurante celebre, parcuri în care nu ai reușit să-ți plimbi copiii, spectacole de teatru inedite… Vă veți bucura cu toții de noi parfumuri ale aceluiași oraș.

4. Tabere de familie

Noțiunea de tabără nu mai definește strict "evadare pentru copii", ci și pentru adulți. Există tabere special create pentru o vacanță de familie: vă puteți bucura de activități diverse precum ciclism, paintball, caiac și multe altele. În unele momente ale zilei se organizează evenimente pentru distracția separată a copiilor, timp în care părinții se pot odihni.

5. Camping în curtea ta

Dacă stai la casă sau ai în apropiere casa bunicilor (cu grădină), poți economisi resurse financiare fără să fii nevoită să renunți la distracția din mijlocul familiei. Transformă curtea într-un adevărat loc de camping: instalează chiar și un cort și spune-le copiilor povești în jurul unui foc de tabără. Pentru ca experiența să fie cât mai reală, exploatați grădina ca și cum ați fi în mijlocul unei depresiuni - admirați pomii, culegeți flori, jucați-vă în iarbă.

(sursa:www.csid.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Mai 2013
Stire din Diverse : SPA la tine acasă
Pagina a fost generata in 1.6786 secunde