Rețete pentru pici

Piept de pui cu orez și sfeclă roșie

484

Articole de la același autor

Ingrediente: 50 grame piept de pui, o ceapă mică, trei felii de sfeclă roșie, un dovlecel micuț, o felie de ardei, trei buchețele mici de broccoli, două linguri de orez, apă plată, unt, pătrunjel,sare.
Mod de preparare: Se spală și se curăță legumele și se taie în cubulețe mici. Se fierb împreună cu carnea de pui tăiată fâșii micuțe. Orezul se fierbe separat. Apoi când sunt toate fierte se amestecă împreună cu untul, pă-trunjelul și un praf de sare.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 August 2011
Stire din Cetățenești : Meniu pentru masa de Sfânta Maria
Sâmbătă, 06 Iunie 2009
Stire din Cetățenești : Aperitiv delicios
Vineri, 05 Iunie 2009
Stire din Cetățenești : Dovlecei cu măsline
Pagina a fost generata in 1.6311 secunde