Rețete pentru pici
Paste cu pui și sos (peste 4 ani)
746
Articole de la același autor
Când trebuie bebelușul să bea apă
19 Mai 2012
Paste cu carne de curcan
19 Mai 2012
Leacuri naturale împotriva răgușelii
19 Mai 2012
Vișinele combat anemia
16 Iunie 2012
Ingrediente: 200 g paste de care preferați, 2 linguri ulei de măsline, 2 bucăți piept de pui tăiat fâșiuțe, 2 linguri sos pesto, 200 g smântână, parmezan dat prin răzătoare.
Mod de preparare: Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp, încingeți uleiul într-o tigaie și puneți puiul la rumenit, amestecând constant timp de cinci minute. Adăugați sosul pesto, smântână și sare după gust. Reduceți focul la minim și mai lăsați cinci minute, până se îngroașă un pic sosul. Scurgeți pastele și amestecați-le cu sosul. Puneți pastele în boluri și serviți cu parmezan pe deasupra.
Mod de preparare: Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp, încingeți uleiul într-o tigaie și puneți puiul la rumenit, amestecând constant timp de cinci minute. Adăugați sosul pesto, smântână și sare după gust. Reduceți focul la minim și mai lăsați cinci minute, până se îngroașă un pic sosul. Scurgeți pastele și amestecați-le cu sosul. Puneți pastele în boluri și serviți cu parmezan pe deasupra.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Sâmbătă, 16 Iunie 2012
Sâmbătă, 16 Iunie 2012
Sâmbătă, 16 Iunie 2012
Sâmbătă, 16 Iunie 2012
Sâmbătă, 16 Iunie 2012
Sâmbătă, 16 Iunie 2012
Sâmbătă, 16 Iunie 2012
Sâmbătă, 09 Iunie 2012
Sâmbătă, 09 Iunie 2012