Papaya îi ferește de răceală pe cei mici

850
Papaya îi ferește de răceală pe cei mici - papaya-1326475554.jpg
Cu un conținut bogat de vitamine, minerale și antioxidanți, papaya este un fruct exotic cu o mulțime de beneficii pentru sănătatea ta și a copilului tău. Papaya conține beta-caroten, vitaminele A, B și C, fosfor, potasiu, magneziu, calciu și fier.

Fructul de papaya este cunoscut pentru proprietățile sale anti-inflamatorii și atenuează simptomele mai multor afecțiuni, cum ar fi astmul. Acest fruct ajută și la întărirea sistemului imunitar în fața răcelilor sau a altor infecții. Papaya distruge paraziții intestinali, are efect calmant asupra sistemului digestiv și se folosește pentru tratarea afecțiunilor gastrice și pancreatice. Consumat cu moderație, fructul exotic rezolvă și problema constipației. În schimb, consumul în exces poate provoca diaree.

Puteți introduce fructul de papaya în alimentația copilului după vârsta de opt luni, bineînțeles cu acceptul medicului pediatru. Fructul copt, galben-portocaliu, este foarte gustos și poate fi consumat crud sau în prepararea sucurilor. Fructul necopt este utilizat pentru sosuri sau salate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Decembrie 2011
Stire din Diverse : Oferă broccoli copilului tău
Pagina a fost generata in 0.3338 secunde