Obține un look sofisticat cu ajutorul accentelor din lemn

198
Obține un look sofisticat cu ajutorul accentelor din lemn - accentelemn-1377781104.jpg

Articole recomandate

Lemnul este printre cele mai apreciate materiale când vine vorba de construcții și amenajări. O casă din lemn este una autentică, stabilă, dar mai ales foarte primitoare și călduroasă. Îți oferă o senzație de bine, iar ca finisaj este mai mult decât surprinzător.

Lemnul vopsit în alb sau deschis la culoare este foarte ofertant ca și element decorativ. Fiind ușor manevrabil, acesta poate lua diverse forme pentru a acorda o notă personală interiorului.

Pentru a pune în evidență un perete, câteva romburi din lemn, în combinație cu un material mult mai lucios, formează un colaj nonconformist și monocrom. O abordare de acest gen ar arăta foarte bine în dormitor sau living.

De asemenea, tot la nivelul pereților, lemnul capătă un aspect retro dacă este folosit sub formă de scânduri înguste aplicate fie orizontal, fie vertical. Același tip de finisaj este adesea întâlnit în cazul stilului nordic de amenajare, vopsit în alb pentru a deschide și mai mult atmosfera, dar și pentru a surprinde spiritul și stilul de viață scandinav.

Frumusețea lemnului nefinisat poate fi surprinsă și la nivelul mobilierului printr-un design "brut", care oferă o tentă retro încăperii. (sursa: www.casamea.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 27 August 2013
Stire din Diverse : Amenajează veranda cu stil
Pagina a fost generata in 1.8368 secunde