O propunere: vacanța la mare, în camping

782
O propunere: vacanța la mare, în camping - da-1373369833.jpg

Articole de la același autor

Să stai pe malul mării cu cortul a devenit deja un obicei printre turiștii dornici de o vacanță mai liniștită pe bani puțini. Persoanele care aleg să înnopteze într-un camping sunt, în general, familiile cu mai mulți copii. 




Aproape în fiecare stațiune de pe litoral funcționează câte un camping, fiecare cu specificul său, tocmai pentru a satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi. Campingurile din Constanța se găsesc la ieșire din stațiunea Mamaia, către Năvodari, unde turiștii deja și-au făcut apariția, unii cu cortul, alții cu rulotele, în funcție de preferințe. Persoanele care aleg campingul sunt, de obicei, cele care își doresc să se relaxeze în adierea vântului sau în razele soarelui, pe bani puțini. 


Comparativ cu pensiunile sau hotelurile, cu cortul este mult mai ieftin și te poți bucura de sunetul valurilor 24 de ore din 24. De asemenea, te poți trezi dis de dimineață și te poți bucura de primele raze de soare, cele mai sănătoase, direct pe plajă. Vei învăța, totodată, să-i respecți pe cei din jur, deoarece cortul este subțire și se aude tot în și din jur, dacă îți iei mâncare la tine, poți lua micul dejun în mijlocul naturii și te vei obișnui să-ți duci singur gunoiul și să prețuiești apa. 


Un alt avantaj al cazării la camping îl constituie și faptul că magazinele din incintă sau vecinătate practică prețuri mai mici comparativ cu cele din  zonele centrale ale stațiunilor. Există însă și dezavantaje, pentru că gradul de confort scade, toaleta este la comun, iar curentul electric, de obicei, costă. 


Dacă dorești să ai acces într-unul din campingurile de pe litoral, nu trebuie să scoți din buzunar decât buletinul și aproximativ o sută de lei pe noapte, pentru o familie de patru persoane, parcarea mașinii fiind inclusă. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3058 secunde