O actriță din România riscă să rămână fără sâni din cauza silicoanelor!

1856
2
O actriță din România riscă să rămână fără sâni din cauza silicoanelor! - eugeniaserban0302x21155173300-1351944742.jpg

De șase ani, actrița Eugenia Șerban (43 de ani) trece prin chinuri inimaginabile. O banală operație de scoatere a silicoanelor, pe care și le implantase după ce a născut, a avut consecințe groaznice. Sânii i s-au necrozat, iar singura ei șansă de a se salva este să facă masectomie, scrie Click.ro, citat de realitatea.net.


La câțiva ani după ce a devenit mamă, Eugenia Șerban, una dintre cele mai frumoase actrițe românce, și-a făcut implant de silicoane la o clinică din Italia.

"Aveam cam 29 de ani. După o naștere, sânii se mai lasă, de aceea, am apelat la chirurgia estetică", a explicat actrița.

Vedeta a fost foarte încântată de rezultatele obținute în urma intervenției de mărire a bustului. Odată cu înaintarea în vârstă, însă, a luat în greutate, iar sânii și-au mărit volumul exagerat.

Atunci, a hotărât să-și scoată silicoanele, o decizie care i-a distrus viața. Asta se întâmpla în urmă cu aproximativ șase ani. "Silicoanele erau perfecte. Puteam să le mai țin încă 20 de ani. Când m-am operat, eram foarte slabă. Mai târziu, după ce am pus pe mine niște kilograme, aveam sânii foarte voluminoși, mă făceau să par prea masivă pe micul ecran și am făcut o operație pentru scoaterea silicoanelor", a povestit Eugenia Șerban, în emisiunea "Conferința de presă", de la Antena 2, care se va difuza în această seară.





Comentează știrea

Luana
5 noiembrie 2012
sani

Problema cu care se confrunta actrita este una destul de grava, multe dintre noi am patit asta. Si eu sunt una dintre nefericite, dar din fericire Silvia Stanculescu, doctor la clinica Metamorphosis, a reusit sa imi salveze sanii printr-o reductie de sani.

Ioana Stamate
1 decembrie 2012
Imi pare rau

E ingrozitor ce se intampla cu saraca femeie! Si eu mi-am pus implanturi de silicon acum 2 ani, dar n-am avut nicio problema pana acum. Am fost la o clinica cu aparatura de ultimul racnet si medici profesionisti si a contat. Imi pare tare rau ce se intampla cu Eugenia serban,,, Dr. Silvia Stanculescu a fost alaturi de mine pe durata intregului proces, un medic exceptional. Daca va intereseaza o interventie chirurgicala, mai multe informatii puteti gasi aici: www.clinica-metamorphosis.ro Numai bine!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6965 secunde