Melani Șerban a câștigat cea de-a șasea ediție "Next Star"

272
Melani Șerban a câștigat cea de-a șasea ediție
Melani Șerban, o frumoasă domnișoară în vârstă de 11 ani, din Brașov, a câștigat, sâmbătă seară, cea de-a șasea ediție a show-ului "Next Star" de la Antena 1, calificându-se direct în marea finală a celui de-al nouălea sezon.

Tot direct în marea finală, cu ajutorul Golder Star-ului acordat de Lidia ajunge și Mihai Dobre, un puști de 8 ani care i-a uimit pe jurați cu abilitățile sale de a jongla cu cifre. Fără să studieze înmulțirea la școală, Mihai a făcut calcule cu numere de până la șase cifre cu o ușurință incredibilă. Ba mai mult, a reușit să facă o adunare cu 30 de numere, în timp ce recita o poezie.

"Nu sunt prea multe de spus, sunt șocată!", i-a spus Lidia, completând: "Asta numesc eu un moment demn de Golden Star".

Melani și-a asigurat locul în marea finală prin vocea sa minunată, momentul său ridicându-i în picioare pe cei trei jurați.

"E senzațională! M-a luat cu plâns!", i-a spus Pepe, iar Lidia a completat: "Sunt voci în fața cărora mă fac foarte mică, ai reușit să mă faci din nou foarte mică! Ce vibrato, ce înalte, ce susținere. Cum s-a jucat cu emisiile…".

★ ★ ★

A fost o seară spectaculoasă, plină de emoție, sâmbătă, la "Next Star", în care copii talentați din toată țara au venit să arate lumii întregi ce știu ei mai bine să facă. Muzică bună, un moment excepțional de acrobație, desen pe apă, dans tradițional ucrainean, umor, o demonstrație la calul cu mânere sau un moment muzical emoționant, din care nu a lipsit toaca, toate și-au găsit locul pe scena celui mai îndrăgit talent-show pentru copii.

Invitații speciali ai serii au fost marele naist Nicolae Voiculeț, care a acompaniat-o pe micuța Alexandra, când aceasta a bătut toaca pe scena "Next Star", și gimnastul Marian Drăgulescu, alături de David Puicea la demonstrația la calul cu mânere. Concurenții l-au avut și de această dată alături, în culise, pe Șerban Copoț, co-prezentatorul emisiunii, care le-a aflat poveștile și i-a încurajat înainte să apară în fața juraților și le-a aflat primele impresii, imediat ce au coborât de pe scenă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4531 secunde