Leo Iorga, în doliu. Nepotul lui a murit într-un mod tragic

140
Leo Iorga, în doliu. Nepotul lui a murit într-un mod tragic - leoiorga-1384098383.jpg

Articole recomandate

Cel de-al treilea tânăr care a murit, sâmbătă, în accidentul produs pe centura de Nord-Vest a Aradului, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat, era nepotul lui Leo Iorga, iar tânărul rănit grav este fratele victimei, el fiind în prezent în stare stabilă, internat la Spitalul de Urgență Arad, scrie realitatea.net.


Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Arad, Adrian Wiener, tânărul rănit în accident se numește Virgil Iorga și are 27 de ani. El a suferit o fractură de coloană cervicală (fără paralizie) și o plagă deschisă la cap, starea lui fiind stabilă, după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale.


"Starea pacientului este stabilă, în urma intervenției chirurgicale, dar rămâne sub supraveghere atentă pentru a nu apărea complicații. Pacientul este conștient și cooperează", a declarat Wiener.


Fratele lui Virgil Iorga, Luigi, care urma să împlinească 26 de ani peste o săptămână, a murit în accidentul produs, sâmbătă, pe centura Aradului, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 05 Noiembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Doliu la Liceul cu Program Sportiv
Vineri, 04 Octombrie 2013
Stire din Sport : Lumea fotbalului românesc, în DOLIU!
Marţi, 24 Septembrie 2013
Stire din Fun : Blonda în doliu: deznădejde și durere
Pagina a fost generata in 5.5387 secunde