Jurnalista Feri Predescu, dată afară din TVR din motive politice

2304
13
Jurnalista Feri Predescu, dată afară din TVR din motive politice - feripredescutvr-1359108823.jpg

Corespondentul TVR la Constanța, Feri Predescu a fost anunțată că va fi dată afară din motive politice. Feri este unul dintre cei mai vechi jurnaliști din Constanța. Contractul ei cu TVR nu va mai fi prelungit și atunci când a întrebat care este motivul i s-a sugerat să îi caute pe liderii PSD Constanța, scrie reportervirtual.ro.


Corespondentul din Constanța a rămas fără contract de drepturi de autor după șase ani de colaborare cu televiziunea națională, completează evz.ro.


"Nu vreau să comentez mai mult. Nu este prima lovitură și nici ultima din cariera mea, dar nu am fost doborâtă niciodată", a declarat ziarista.

Ea spune că i-ar fi expirat contractul în decembrie, dar că a continuat să trimită materiale până pe 17 ianuarie. Înainte de expirarea contractului, jurnalista a participat la o selecție ca toți ceilalți angajați ai instituției și a obținut nota 80,40 dintr-un maxim de 100 de puncte. Acum, TVR mai are un singur angajat la Constanța, un cameraman.



Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
anto
25 ianuarie 2013
Te iubim, Feri!

Pe Mazare il macina grija ca un ziarist poate deschide pina la urma ochii alegatorilor acestia naivi, retardati si chiar prosti pe care el ii pacaleste an de an, mintind, furand si facand pe clovnul.E mana lui aici, prin brigandul de Zgabercea.Feri e o ziarista adevarata .Sintem alaturi de tine Feri!

ath
25 ianuarie 2013
Stimata doamna Feri Predescu

Stim,asta este mana lui Mazare.Ati avut un proces cu el.Ati fost condamnata pentru "crima de lezmajestate" si obligata sa platiti 500 de milioane de lei.Libertatea de exprimare este valabila numai pentru Mazare. Mazare nu a uitat,Mazare s-a razbunat. Mazare a fost in stare sa-si pedepseasca pensionarii pentru ca l-au "sprijinit" pe Basescu.Timp de doi ani de zile(in 2010-2011),pavilioanele pensionarilor din toate parcurile orasului au stat inchise. "DESCHIS DE PRIMARIA MUNICIPIULUI CONSTANTA IN ANUL 2007,INCHIS DE GUVERNUL BASESCU-BOC (subliniat) IN ANUL 2010......" In schimb "justitia lui Basescu" nu l-a pedepsit pe Mazare atunci cand gardul cimitirului a omorat un om.Noi nu am uitat. Acum sunteti libera,aveti posibilitatea sa-l infruntati pe Mazare.Ma asteptam sa gasesc pagina asta plina cu mesaje de sustinere la adresa dumneavoastra.Si pentru ca romanul doarme mi-a venit in minte o fraza care a intrat deja in istorie: "Am suferit 13 ani în temniță pentru un popor de idioți!" (Petre Țuțea).Eu raman la convigerea mea.Secolul XXI abia a inceput.Ce vedem noi in viata politica de azi, sunt doar strigoii secolului trecut.Romania se poate schimba intr-o singura zi.Vom asista la evenimente politice incredibile.Ceausescu care parea a fi nemuritor,s-a sfarsit intr-o zi.Eu daca as fi in locul lui Mazare,pentru siguranta mea,as dormi imbracat si cu valiza de alarma la usa.

BRAVO FERI LUPTA!DA-I IN JUDECATA
25 ianuarie 2013
CUM NAIBA AJUNG GUNOAIELE ASTA SA DECIDA

Preliminar :gasit oameni docili, santajabili, Cautat si eliberat locuri din ANR 1.Incalci legea , ascunzi acte, comiti fals in acte prin atestarea unor fapte , imprejurari necorespunzatoare adevarului pedepsit de legea penala de la 6 luni la 5 ani inchisoare 2. Faci asa zise comisii de epurare, ca cele comuniste de dupa 1944. Scopul unei comisii de epurare nu este de a da sanctiuni legale ci de a demite. Scopul ultim al unei comisii de epurare nu este nici macar de a da afara oamenii ,in sensul ca nu este de regula un scop in sine ci este de a aduce alti oameni noi cu dubla calificare: calificarea de "ai nostri " si calificarea de "marioneta" . 3. Daca "comisia" rateaza, deci daca pasul anterior a dat gres se face din nou o "comisie" dar cu oameni mai "hotarati" , exact ca dupa 1944 la presiunile rusilor .4 Pasul 3 se repeta de cate ori e nevoie pentru a da afara oamenii si a-i inlocui pe"ai vostrii" cu "ai nostrii". Acest lucru trebuie avut in vedere de "comisie".De aceea comisiile nu au obiect vreo sanctiune legala ci doar demiterea.Orice alta sanctiune va rezulta in schimbarea comisiei, ca un criminal platit care si-a ratat tinta. 5.In cadrul "comisiei" se face uz de falsurile create la pasii anteriori.-folosirea unui inscris cunoscand ca este fals in vederea producerii de consecinte juridice e pedepsit de legea penala de la 3 luni la 2 ani inchisoare 6.In general membrii "comisiei" ataca reputatia oamenilor tinte ale epurarii avand in vedere si moralul celorlalti precum si preintampinarea unor nemultumiri , rascoale , greve. 7.Abuzul in functie si refuzul comunicarii raspunsurilor la acte, obiectiuni, cereri , concedii, concilieri ale Sindicatului chiar cu incalcarea literei legii.(omerta precum mafia italiana) acte pedepsite de legea penala de la 6 luni la 3 ani inchisoare 8. Intrunirea "comisiilor" de epurare chiar si in concediu medical fara instiintarea oamenilor , dincolo de nulitatea absoluta pe care o atrag. 9.Incalcarea prevederilor legii privind sanctionarea treptata, gradata de la avertizare scrisa , diminuare cu 5% a salariului, diminuare cu 10%, suspendare, retrogradare, demitere prin trecerea direct la demitere frauduloasa. 10. Angajarea unor marionete ( in ANR 2012 demisi aprox. 100 oameni , peste 200 oameni si-au pierdut functia) metoda practicata in ANR de Rodica Avram (contabila ) si A. Vasilescu, (referent inmatriculari nave), desi numite temporar de aprox 5-10 zile in functii

admirator
30 ianuarie 2013
suntem solidari cu dvs.

Poate ca era mai bine daca nu renuntati la procesul cu nazistul tzopaitor... Puteati contesta decizia judecatorilor... Pe cine nu lasi sa moara.... Cred ca puteti contesta decizia, atita timp cat vi s-a spus explicit ca veti fi concediata din motive politice! Suntem alaturi de dvs....

Danâlețul pupinos
30 ianuarie 2013
UnaJavra

Pai,Tanti-e binecunoscuta ca Dobiboaca=adepta bishnitzar de TroCoceni.Si,asta de pe vremea cand papa bani de la Dobrogea Noua(cosmetizata-Cuget,pupincorista ashijderea,bishnitzarului).

Ionut
30 ianuarie 2013
Epurare politica

Cand alti angajati erau epurati politic ,multi ziaristi faceau articole impotriva lor la comanda politica. A-ti vazut cum se intoarce roata ?

admirator
30 ianuarie 2013
sigur, se intoarce!

doar nu credeti ca va ramine asa toata viata voastra? va vine si voua randul! Si ... dupa cum este guvernata tara, se pare ca va va veni destul de repede.

nenorociti
30 ianuarie 2013
feri multa bafta

feri nu te lasa....

gigi
31 ianuarie 2013
feri si baronii cta.

nu va impiedicati de niste putregaiuri drogate doamna feri.cum a-ti spus nu e prima nici ultima data cand va fac probleme. punct si ..tot inainte.cariera inui profesionist desavarsit nu poate fi oprita de niste marsavi ...SUCCES IN CONTINUARE. !

Ceilalti prosti
31 ianuarie 2013
Degeaba

Va agitati degeaba, cea mai mare parte a Constantenilor stiu cine este Mazare, dar pur si simplu nu au avut nici un fel de alta alternativa. Iar daca celelalte partide se incapataneaza sa poarte ochelari de cal si sa nu vina cu o persoana f. cunoscuta, onesta (si de natie Romana) Mazare va dainui mult timp de acum!

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Vineri, 18 Ianuarie 2013
Stire din Politică-Administrație : "Îmi doresc ca USL să nu se spargă"
Pagina a fost generata in 0.9151 secunde