Jeleu de căpșuni cu suc de mere

314
Jeleu de căpșuni cu suc de mere - jeleucapsuni-1340373601.jpg
Pentru a-i oferi copilului tău un desert delicios, răcoros și foarte atractiv, îți recomandăm jeleul de căpșuni cu suc de mere. Vei avea nevoie de 500 ml de suc de mere, 500 grame de căpșuni tăiate mărunt, o lingură de zahăr, o lingură de gelatină și o lingură de apă rece.

Se pune la fiert sucul de mere împreună cu jumătate din cantitatea de căpșuni într-o cratiță și după ce dă în clocot, se reduce focul și se mai lasă la fiert încă două minute. Compoziția se trece apoi printr-o sită fină, iar sosul obținut se pune din nou pe foc. Se adaugă zahărul și se amestecă la foc mic până când se dizolvă. Într-un bol se mixează gelatina cu apa după care se incorporează în siropul de căpșuni. Jeleul lichid se toarnă în pahare de plastic și se lasă la răcit înainte de a fi introdus în frigider. Când a început să se închege jeleul, se adaugă în fiecare pahar căpșunile rămase și se bagă din nou la frigider pentru câteva ore.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 23 Iunie 2012
Stire din Diverse : O zi de poveste la Ziua Lacului Vidra
Pagina a fost generata in 1.6981 secunde