Indigestie în vacanță. Ce este de făcut?

902
1
Indigestie în vacanță. Ce este de făcut? - indigestieinvacanta-1408882297.jpg

Articole de la același autor

Ca în fiecare vacanță la mare, înlocuim alimentele preparate în casă cu fast-food-ul sau restaurantele de pe plajă. Și dacă hamburgherul sau hamsia cu maioneză nu sunt preparate în cele mai bune condiții, lăsăm loc apariției indigestiei sau chiar toxiinfecțiilor alimentare. 

Dacă vă simțiți rău, aveți frisoane, diaree, vărsături și amețeli, iar starea aceasta persistă mai mult de 12 ore, trebuie să vă adresați medicului sau farmacistului.

"Alimentația de vacanță face adesea ca turiștii să devină pacienți, mai ales pentru că aceștia fac excese. Combinate între ele, mâncărurile grase, cu un conținut ridicat de proteine, greu digerabile, și alcoolul, produc foarte frecvent cazuri de indigestie sau toxiinfecții alimentare.

În acest caz, se recomandă ceaiurile neîndulcite, supele de legume, carnea fiartă de pui, dar și multă odihnă pentru refacerea organismului.

Pe de altă parte, dacă simptomele se acutizează,a dică apar durerile de cap, durerile abdominale și deshidratarea, pacientul va avea nevoie de atenția unui cadru medical", precizează dr. Mirela Stângaciu, medic de familie.



Comentează știrea

qrUhxRHNxsgTsXFamC
23 ianuarie 2015
yqVvcPmeKCYjN

XNCFXd pmkixbmdybsr, [url=http://iwbeoqterqtd.com/]iwbeoqterqtd[/url], [link=http://rcoofkiahgyg.com/]rcoofkiahgyg[/link], http://zyfywgdiuhuc.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7236 secunde