Iată cum își distrează turiștii, hotelurile de cinci stele

594
Iată cum își distrează turiștii, hotelurile de cinci stele - iatacumisialintahotelierii-1311783234.jpg
Când dai sute de euro pentru doar o noapte de cazare la hotelurile de lux din Mamaia, ai pretenția să beneficiezi nu de o simplă cameră în care să-și petreci noaptea și de alte facilități, care oricum pe puțini îi mai impresionează, ci și de ceva în plus. Și, de ani buni, hotelierii "de lux" oferă și acest "ceva în plus". Programele de entertainment sunt puse la punct din timp și cu mare atenție.

Ceva obișnuit de acum sunt prezentările de modă semnate de designeri cunoscuți. Cătălin Botezatu este doar unul dintre ei. În fiecare sâmbătă, pe terasa unui hotel de cinci stele din Mamaia, cele mai recente colecții ale sale sunt prezentate turiștilor curioși să afle ce se mai poartă.

În fiecare an, designerul a reușit să surprindă cu teme care mai de care mai interesante. Aviator, Egypt, Russia, Toreadors sunt doar câteva dintre ele.

Cum un părinte este fericit atunci când și copilul lui este fericit, hotelierii fac mari eforturi ca și aceștia să plece acasă cu amintiri cât se poate de plăcute. Special pentru ei (de multe ori cei mai pretențioși oaspeți), hotelierii au pregătit spectacole de teatru interactiv, organizate în fiecare săptămână.

Alt gen de spectacole, pentru cei mari de această dată, sunt cele de tip Live Cooking, o noutate pentru litoralul autohton.

Nu lipsește nici muzica live, seară de seară, iar, de regulă sâmbăta, au loc concerte ale unor artiști cunoscuți și apreciați.

De asemenea, nu trebuie uitate croazierele pe Marea Neagră, excursiile în Delta Dunării sau la Balcic. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5779 secunde