Hanul Timișoreana și-a deschis porțile la Constanța

802
Hanul Timișoreana și-a deschis sâmbătă porțile în Constanța, în parcarea City Park Mall. Odată ce hangiii au dat cep primului butoi cu bere proaspătă Timișoreana (spre seară), a început și distracția oficială.

Cireașa de pe tort a fost însă Mihai Mărgineanu, care alături de colegii săi de trupă, le-a explicat și constănțenilor cum stă treaba cu fotografia lui, de pe ultimul album. Alegerea acestuia pentru a da tonul voii bune de la han a fost cum nu se poate mai inspirată, asta dacă ne luăm după reacția publicului.

Pe scurt, muzică bună, bere multă (și, după gust, nefiltrată, o bere proaspătă ce va putea fi savurată la Constanța doar pe durata serbărilor) și mici gustoși, rețetă completată de Hangița Dichisită și Hangiul Priceput, care au avut grijă să întrețină atmosfera, cu jocuri, ghicitori și, bineînțeles, premii!

Cea de-a doua seară Timișoreana a fost animată de tinerii de la Crossover, care au venit la serbări cu cele mai reușite cover-uri ale lor. Tot cu ei va începe și săptămâna la Hanul Timișoreana, însă ștafeta este predată, pentru marți și miercuri seară, formației The Sixteens.

Joi, 5 iulie, pe constănțeni îi așteaptă muzică tradițională germană, în spiritul clasic al Banatului de demult. Și vineri se continuă tot cu muzica germană, iar hangiii pregătesc mâncăruri alese pentru penultima zi de han la Constanța, așa ne promit ei.

Sâmbătă, 7 iulie, la Hanul Timișoreana se închină ultimele halbe cu bere și se ascultă Leo Iorga și Pacifica.

Dar, să nu uităm, în fiecare după-amiază a celor opt zile de voie bună, de la ora 17.00, în han răsună corzi de chitară și de vioară!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5405 secunde