Gașca Zurli vine să coloreze vacanța de vară, la Jupiter

Duminică, 15 Iulie 2018
448

Articole de la acelaşi autor

Atenție, turiști și localnici! Gașca Zurli vine la mare! Vara aceasta, artiștii vă așteaptă cu opt super-spectacole la Teatrul de Vară din stațiunea Jupiter. 


Cel de-al treilea dintre spectacolele acestui sezon va avea loc astăzi, 16 iulie, începând cu ora 20.00. La Jupiter, cele mai cunoscute și îndrăgite cântece ale trupei vor răsuna, în fiecare zi de luni, pe litoral, până la data de 20 august. 


Componenții Găștii Zurli vor juca o mulțime de spectacole în care au adunat cele mai frumoase cântece, cele mai haioase momente și cele mai energice coregrafii menite să vă coloreze vacanța de vară. 


Așadar, pregătiți-vă de o vară Zurli, în care vă puteți bucura de valurile mării, de nisip, de soare și de toate personajele din Gașcă. Accesul la spectacol se face pe bază de bilet, care costă 40 de lei. Un bilet este valabil pentru o singură persoană (adult sau copil). Copiii sub doi ani au acces gratuit. 


Spectacolele se desfășoară în Teatrul de Vară Jupiter, locație în aer liber. În cazul în care vremea nefavorabilă nu permite continuarea desfășurării spectacolelor, acestea se reprogramează a doua zi sau la o dată anunțată ulterior pe www.teatruldevarajupiter.ro, pe www.zurli.ro și pe pagina de Facebook Teatrul de Vară Jupiter și Gașca Zurli. 


Pagina a fost generata in 0.4667 secunde