Filmul "The Tree of Life" va deschide Festivalul Internațional de Film Independent "Anonimul"

273
Filmul premiat cu Palme d’Or la Festivalul de Film de la Cannes 2011, "The Tree of Life", va fi prezentat, în premieră în România, pe 8 august, în deschiderea celei de-a VIII-a ediții a Festivalului Internațional de Film Independent "Anonimul" ce va avea loc, în perioada 8-14 august, în localitatea Sfântu Gheorghe din Delta Dunării, informează site-ul oficial al evenimentului.
"The Tree of Life", cel mai recent film în regia lui Terrence Malick, cu Brad Pitt în rolul principal, prezintă povestea unei familii din centrul Statelor Unite, în anii ’50, urmărind traseul vieții celui mai mare dintre frați, Jack. Acesta trece de la inocența copilăriei la deziluziile maturității, în încercarea de a se împăca cu tatăl său.
Festivalul Internațional de Film Independent "Anonimul" își menține structura competițională. Competiția de lungmetraj va include șapte titluri, selecția fiind realizată de către Ludmila Cvikova, de anul acesta Head of International Programming în cadrul Institutului de Film din Doha.
Cele șapte titluri vor concura pentru Marele Premiu, în valoare de 3.000 de dolari americani, premiu acordat exclusiv pe baza voturilor exprimate de publicul prezent la Festival.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3954 secunde