Filmul săptămânii la Cityplex Constanța

444
Filmul săptămânii la Cityplex Constanța - spiderman-1342794839.jpg
În această sâmbătă și duminică, de la orele 12:30, 15:00, 17:30, 20:00, 22:30, la cinema Cityplex Constanța va rula filmul "The Amazing Spider-Man", în regia lui Marc Webb, cu Emma Stonem Andrew Garfield, Martin Sheen și Rhys Ifans.

Potrivit sinopsisului de pe cityplex.ro, Peter Parker (interpretat de Andrew Garfield) este un licean retras, abandonat de părinți în copilărie și lăsat în grija unchiului Ben (interpretat de Martin Sheen) și a mătușii May (interpretată de Sally Field). Ca mulți alți tineri de vârsta lui, Peter este în căutarea propriei identități. În același timp, trăiește prima sa dragoste - cu Gwen Stacy (interpretată de Emma Stone). Împreună, ei descoperă ce înseamnă iubirea și implicarea în-tr-o relație care se dovedește a fi plină de secrete.

Descoperind o servietă misterioasă care aparținuse tatălui său, Peter se hotărăște să pornească pe urmele părinților săi, pentru a înțelege motivele care i-au făcut să-l părăsească. Cercetările sale îl duc direct la OsCorp și la laboratorul doctorului Curt Connors (Rhys Ifans), fostul coleg și partener de proiect al tatălui său. Aici trebuie să înfrunte alter-ego-ul doctorului Connors, un personaj malefic numit Șopârla. Astfel, Peter e nevoit să ia niște decizii care-i vor schimba total viața. Puterile sale speciale vor face din el un erou, Spider-Man. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6254 secunde