Fă-ți o familie până în 35 de ani!

115
Fă-ți o familie până în 35 de ani! - fatiofamilie-1378990275.jpg

Articole recomandate

Cercetătorii britanici au făcut un studiu în domeniu și au aflat că, după vârsta de 35 de ani, femeile încep să regrete că au așteptat prea mult timp momentul potrivit pentru a-și întemeia o familie.

Experții în probleme de fertilitate spun că femeile ar trebui să fie informate nu doar despre cum să evite o sarcină nedorită, ci și care sunt consecințele pe care le-ar putea suferi dacă decalează pentru mulți ani maternitatea.

Fără informații complete, fe-meile care nu mai pot avea copii pot fi "bântuite" de regretul că nu s-au grăbit să-și întemeieze o familie.

Oamenii de știință britanici au mai atras atenția că femeile nu ar trebui să mai folosească activitatea profesională ca pe o scuză pentru a amâna o eventuală sarcină. Mamele trecute de vârsta de 35 - 40 de ani sunt mai predispuse la avort spontan și se pot confrunta cu riscuri mai mari pentru sănătate, spre deosebire de mamele tinere. Din păcate, femeile trecute de vârsta de 35 de ani sunt de două ori mai expuse riscului de a naște copii fără suflare.

Natika Halil, coordonator al Asociației Britanice de Planificare Familială, subliniază că fertilitatea nu se blochează la vârsta de 35 de ani, dar, după această vârstă, apar riscuri mari pentru viitoarea mamă și pentru viitorul copil, care poate să se nască cu sindromul Down sau alte tulburări genetice.

(Sursa: www.clicksanatate.ro) 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Noi zone erogene, pentru  a alunga rutina
Miercuri, 04 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Lucruri care îți taie pofta de sex
Luni, 02 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Ce îi atrage pe bărbați la o femeie
Pagina a fost generata in 1.6521 secunde