Excursie la mănăstirea Dervent, oază de liniște și vindecare sufletească

474
Excursie la mănăstirea Dervent,  oază de liniște și vindecare sufletească - dervent-1532968277.jpg

Articole de la același autor

Dacă cei mai mulți dintre turiști se gândesc doar la mare atunci când vin pe litoral, există și persoane care doresc să viziteze frumusețile naturii care se află în Dobrogea.

Un loc aparte este Mănăstirea Dervent care se află în satul Galița din comuna Ostrov, situată la 96 de kilometri de Constanța. Aici au fost omorâți cei patru discipoli ai Sfântului Apostol Andrei. După moartea lor, patru cruci au apărut într-un mod misterios pe morminte, iar astăzi se mai păstrează două dintre ele. Tot aici este piatra făcătoare de minuni și izvorul tămăduitor.

În drum vă puteți opri la Peștera "Sfântului Apostol Andrei" unde vă puteți ruga punând în crăpăturile rocii câte un bilețel pentru fiecare dorință pe care o aveți. Preoții de aici spun că au fost credincioși cărora li s-au îndeplinit dorințele și au continuat să vină aici ori de câte ori au avut greutăți.

Atracția cea mai mare a peșterii o reprezintă patul pe care a dormit Sf. Andrei și pe care credincioșii se așază preț de câteva clipe, rugându-se pentru sănătate, bunăstare și liniște sufletească. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 23 Iulie 2018
Stire din Diverse : La ruinele cetății Histria
Sâmbătă, 28 Aprilie 2018
Stire din Social : Plimbări cu velierul pe mare
Sâmbătă, 16 Decembrie 2017
Stire din Cultură-Educație : Poveștile Tomisului prind aromă de Crăciun
Pagina a fost generata in 0.5134 secunde