X
X
Mai multe ştiri online:

Emi Pian a fost înmormântat. Jandarmii au dat amenzi

Ştire online publicată Duminică, 09 August 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Sursa foto Cotidianul
Emi Pian a fost înmormântat. Jandarmii au dat amenzi - emipianinmormantaretiganidscn517-1596973627.jpg
Jandarmeria Capitalei a anunțat că au fost aplicate cinci sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, în timpul funeraliilor liderului clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian.


Zeci de polițiști și jandarmi au fost mobilizați duminică pentru a supraveghea funeraliile lui Emi Pian, informează Agerpres.


Jandarmeria susține că a fost prezentă, alături de alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, "pentru prevenirea eventualelor incidente".


"În legătură cu evenimentul privat ce a avut loc în sectorul 5 al Capitalei, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări: conform legii de organizare și funcționare a Jandarmeriei Române, aceasta este obligată să asigure măsurile de ordine la orice adunare de persoane apărută în spațiul public, indiferent de natura și contextul acesteia. Am fost prezenți, în cooperare cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea eventualelor incidente și limitarea efectelor adunării publice asupra căilor de comunicații, ținându-se cont de faptul că trebuie înlesnită circulația Ambulanței, Pompierilor și altor forțe care acționează în regim de urgență", se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Capitalei.


Forțele de ordine au fost în permanentă legătură cu organizatorii evenimentului, care au luat măsuri pentru respectarea legii și recomandărilor Jandarmeriei.


Jandarmii anunță că au aplicat cinci amenzi, în valoare de 5.500 de lei, dar sunt desfășurate în continuare activități de identificare și sancționare și a altor persoane care au încălcat prevederile legii.


"Au fost folosite mijloacele de protecție individuală de către participanții la eveniment. Persoanele participante au fost dispuse în grupuri, pentru a limita expunerea. Acolo unde au fost constatate încălcări ale legii, Jandarmeria a aplicat măsuri în consecință. Astfel, au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 5.500 de lei, în conformitate cu prevederile Legii 55/2020, pentru nerespectarea măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19. În continuare sunt desfășurate activități specifice de identificare și sancționare și a altor persoane care au încălcat prevederile legii", precizează Jandarmeria Capitalei.


Interlopul Emi Pian a fost înmormântat duminică în cimitirul Tudor Vladimirescu, slujba având loc la Biserica Sf. Parascheva - Parohia Bariera Rahovei.


Potrivit Antena 3, lângă mormântul lui Emi Pian au cântat maneliștii Florin Salam și Sorin Copilul de Aur. De asemenea, polițiștii ar fi închis porțile cimitirului cu lanțuri, pentru că mulți oameni doreau să asiste la înmormântare.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31426 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3794 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1427 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Sambata, 12 septembrie Foto : Polițist din Constanța, rănit într-un accident, are nevoie de sânge 1390 vizite, 0 comentarii Polițist din Constanța, rănit într-un accident, are nevoie de sânge
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3953 secunde