Dialog cultural. In memoriam Virgil Coman

268

Articole de la același autor

Vineri, 31 august, de la ora 17.30, în pasajul pietonal de la Tomis Mall, se va desfășura evenimentul "Dialog cultural. In memoriam Virgil Coman".

Organizatorii își amintesc despre Virgil Coman că avea darul de a-i uni mereu și de a crea legături și că numele lui poate fi înscris în elita intelectuală a ultimilor ani ai Constanței. Acesta este și motivul pentru care ei îl vor comemora și vor purta o serie de discuții despre ce au însemnat doi ani fără el.

În cadrul evenimentului, se va desfășura vernisajul expoziției de fotografie și documente, un "dialog" intercultural realizat prin poezie și coregrafie tradițională românească, armânească și tătărească.

Reamintim că fostul director al Arhivelor Județene Constanța a suferit la data de 5 august 2016 un stop-cardiorespirator în timp ce se afla la Prăvălia cu cărți, unde prezenta un roman.

Născut în anul 1973, la Medgidia, Virgil Coman a fost licențiat al Facultății de Istorie și Științe Administrative, specializarea Istorie din cadrul Universității "Ovidius" Constanța, promoția 1997. De asemenea, el a fost absolvent al cursurilor de studii aprofundate în profilul Istorie, specializarea Istoria și civilizația zonei Mării Negre de la modernitate la contemporaneitate. Înainte de a ajunge la conducerea Arhivelor Naționale, Virgil Coman a fost profesor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4279 secunde