Detoxifierea organismului, primul pas după sărbători

431
Detoxifierea organismului, primul pas după sărbători - detoxifierea-1367929381.jpg
Detoxifierea organismului înseamnă și detoxifierea ficatului. Consumați în cantități mari legume pentru detoxifierea ficatului, respectiv broccoli, conopidă, varză și varză de Bruxelles. Un factor cheie în susținerea căilor de detoxifiere a ficatului este menținerea echilibrului acido-bazic în organism în sensul că acesta nu ar trebui să fie prea acid.

Detoxifierea organismului implică să beți cel puțin doi litri de apă pe zi. Puteți consuma, de asemenea, ceaiuri medicinale. Beți 250 ml de suc de fructe zilnic - sunt recomandate pentru detoxifierea și eliminarea kilogramelor nedorite fie suc de morcovi sau de măr cu rădăcină de ghimbir rasă sau suc proaspăt de pepene.

Miezul de pepene verde este bogat în betacaroten și vitamina C. Semințele sunt bogate în vitamina E, precum și în mineralele antioxidante zinc și seleniu. Vă puteți prepara și un cocktail antioxidant prin amestecarea atât a miezului, cât și a semințelor într-un blender.

Consumați moderat în regimul pentru detoxifierea organismului:

Cereale - orez brun, porumb, mei, quinoa; nu mai mult de două ori zilnic.

Pește - somon, macrou, sardine, ton; nu mai mult de o dată pe zi.

Uleiuri - folosiți la gătit uleiul de măsline extra-virgin în loc de unt și uleiurile presate la rece pentru sosuri.

Nuci și semințe - o mână plină zilnic, crude și nesărate. Alegeți dintre migdale, alune, nuci, alune de pădure, semințe de dovleac, de susan și de in.

Pe de altă parte, trebuie să evitați toate produsele pe bază de grâu, carne și produse lactate - lapte și derivatele sale, ouăle, carnea, sarea, precum și toate alimentele sărate, grăsimile hidrogenate, îndulcitorii, aditivii alimentari și conservanții, sosurile și fructele uscate. Limitați consumul de cartofi și banane la o porție la două zile.

Sucul de aloe vera este, de asemenea, un tonic complex pentru creșterea procesului de detoxifiere a tubului digestiv. În combinație cu un număr mare de plante medicinale, sucul de aloe vera ajută în procesul de detoxifiere.

În programul de detoxifiere puteți consuma și mai multe porții de salate, zilnic. Dieta cu salate poate include și grătar de piept de pui sau curcan și pește - orice fel de pește gătit la cuptor sau aburi. Salatele pot fi însoțite o dată pe zi și de o felie de pâine de secară. Adăugați proteine slabe la salata verde, cum ar fi brânza tofu, fasolea, tonul și ouăle fierte, care sunt surse excelente de proteine.

Și nu uitați să adăugați câte o felie de lămâie la fiecare pahar de apă, pentru a arde mai repede caloriile.

(sursa: prodieta.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Aprilie 2013
Stire din Diverse : Ce alimente  sunt benefice  pentru bebe
Joi, 21 Martie 2013
Stire din Cetățenești : Tratarea sinusurilor inflamate
Pagina a fost generata in 1.8879 secunde