Cum ții în frâu o ceartă

148
Cum ții în frâu o ceartă - tiiinfraucearta-1385896266.jpg

Articole recomandate

Se spune că reușita unui cuplu este dată de capacitatea celor doi de a rezolva disensiunile. Iată câteva trucuri prin care preîntâmpini declanșarea unui conflict mai mare decât e cazul. Ține minte că e mai ușor să previi decât să vindeci o relație sau o căsătorie șubrezită de certuri.

Încearcă să vezi lucrurile și din perspectiva celuilalt. Analizează cu atenție vorbele și dă-ți seama unde are dreptate. Totodată, empatia te face să vezi cum ai rezolva tu problema.

Fă un pas înapoi înainte de a face unul înainte și vezi unde ai greșit, în primul rând tu, apoi celalalt. Asta te va ajuta să eviți "să faci din țânțar armăsar" și mesajul pe care îl vei transmite să fie înțeles cu claritate, fără divagări și vorbe inutile.

Numără până la 10 până să iști o discuție sau să spui ceva ce s-ar putea să regreți mai târziu. Încearcă să fii calmă, mintea limpede te va ajuta să-ți cântărești vorbele.

Nu arunca fumigene. Adică oricât ai avea pe limbă, oprește-te din a insulta. Atacurile personale, observațiile critice, aruncarea vinei vor stârni și mai tare focul.

Nu uita că sunt anumiți factori care favorizează certurile: foamea, oboseala sau o condiție fizică de boală pot transforma cu ușurință o simplă discuție lămuritoare într-un adevărat război verbal. Deci, ține cont și de aceste "mici detalii".

Cu cât știți să manageriați certurile din cuplu, cu atât mai puternică devine legă-tura voastră și veți asigura longevitatea mariajului. (sursa:www.femeia.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 02 Decembrie 2013
Stire din Diverse : Sfaturi pentru sex senzațional
Vineri, 22 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Sex cu mâinile… legate
Vineri, 22 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Fără complexe în dormitor!
Vineri, 22 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Ce îți poate distruge viața sexuală
Pagina a fost generata in 1.8976 secunde