Cum poți moderniza cu bani puțini o baie mică

1099
Cum poți moderniza cu bani puțini o baie mică - 9octfondbaiemica-1381316340.jpg

Articole recomandate

Baia modernă nu reprezintă un lux, ci mai degrabă o necesitate, mai ales că este considerată un spațiu plin de energie pozitivă, dacă este bine amenajată.

De la an la an, baia a devenit un spațiu tot mai important, iar amenajarea în stil modern o preocupare de bază a oricărei familii. În fond, nu baia este principala încăpere în care intrați în zorii zilei? Este unul dintre motivele pentru care baia trebuie să ofere un impact senzorial aparte, indiferent dacă este generoasă ori dispune de un spațiu mai mic. Iar pentru ca acest deziderat să devină realitate, specialiștii unica.ro au câteva recomandări, a căror menire este să vă ajute să amenajați o baie mică fără să băgați prea adânc mâna în buzunar:

Renunță la cada și chiuveta de dimensiuni foarte mari

Dacă ai în dotare o baie mică, atunci singura soluție este eficientizarea spațiului, astfel încât să-ți ofere un confort sporit. La ora actuală, există pe piață o mulțime de oferte pentru obiectele sanitare. Alege o cadă sau o cabină de duș și o chiuvetă de dimensiuni potrivite, astfel încât acestea să nu-ți ocupe foarte mult din spațiul și așa mic al băii tale.

Dulap pentru chiuvetă

Dulapul pentru chiuvetă, de dimensiuni potrivite acesteia, este ideal într-o baie mică, deoarece aici se pot depozita o mulțime de lucruri utile.

Rafturi sau polițe deasupra căzii de baie

În toate magazinele de specialitate se găsesc acum o mulțime de rafturi și mini polițe care pot fi montate în colțurile de la cadă, numai bune de pus pe ele produsele de îngrijire și de igienă. Alege-le pe cele care sunt în ton cu baia ta.

Cuier pe ușa de la baie

Un alt sfat util în cazul băilor mici este acela de a folosi și spațiul de pe interiorul ușii de la încăpere. Aici poți monta un cuier, unde să-ți agăți prosopul sau halatul de baie.

Izvor de energie pozitivă

Profitând și de aceste recomandări, baia dumneavoastră va fi nu doar modernă, ci și funcțională și confortabilă, aidoma oricărei alte încăperi.

Așadar, baia modernă nu reprezintă un lux, ci mai degrabă o necesitate, mai ales că s-a ajuns la concluzia că aceasta rămâne un spațiu plin de energie pozitivă, dacă place. Iar pentru asta, designerii susțin că la amenajarea unei băi, mari sau mici, trebuie găsite elementele care ar putea face legătura dintre design-ul adoptat pentru restul camerelor și cel pe care doriți să-l aplicați băii. Așa cum baia face parte din viața noastră de zi cu zi, la fel și aspectul său trebuie să se afle în armonie cu aspectul întregii locuințe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 08 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Plante care purifică aerul
Marţi, 08 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Cum trebuie să fie biroul școlarului
Vineri, 04 Octombrie 2013
Stire din Fun : Ea face baie sexy, el ca un balaur
Pagina a fost generata in 2.5419 secunde