Cu ce te ocupi dacă nu ai un job

230

Articole recomandate

Există persoane care nu au un job pentru că pur și simplu nu-l găsesc, deși îl caută cu disperare. Alții nu-l au pentru că nu se simt încă pregătiți și preferă să se ocupe total cu alte lucruri: școală, distracție, hobby-uri etc. Însă, indiferent de situație, potrivit unica.ro, dacă nu ai un loc de muncă, nu trebuie să ai și mentalitate de șomer, care este absolut dezastruoasă. 

Iată câteva activități ce vă pot ocupa timpul, în așteptarea trenului carierei voastre.

1) Networking. Ai tot timpul din lume să poți discuta cu diverse persoane implicate în variate ramuri profesionale, de la care poți obține foarte multe informații.

2) Dezvoltă și îmbunătățește-ți skill-urile. E posibil să ai o vagă idee asupra ceea ce ți-ai dori să faci în viață. Probabil și ramura facultății pe care o urmezi te îndreaptă către acea direcție. Dacă tot te-ai decis să-i dai bice cu școala, ar trebui să te preocupi parțial, în timpul liber, de acest lucru. Poți să te înscrii la cursuri online, pe subiecte interesante sau poți participa la conferințe de profil.

3) Activități culturale. Dacă tot nu ești ocupat cu nimic, în general, ai putea foarte bine să încerci să devii un om mai cult. Așa că este momentul oportun să mergi la teatru, la concerte și, mai ales, să citești. S-ar putea ca în cadrul acestor activități, pe lângă relaxare și networking, să-ți descoperi și alte pasiuni nebănuite. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6793 secunde