Consola Android, NVIDIA SHIELD, va fi disponibilă din luna iunie

65
Consola Android, NVIDIA SHIELD, va fi disponibilă din luna iunie - stirenvidia-1370780276.jpg

Articole recomandate

La începutul acestui an, împreună cu noul lor procesor Tegra 4, NVIDIA a prezentat și interesantul lor proiect pentru o consolă portabilă Android pentru jocuri. Săptămâna trecută, compania a anunțat că SHIELD a pierdut prefixul Project și a devenit un produs finit, acesta urmând să fie disponibil începând cu luna iunie. Pentru cei care au uitat, NVIDIA SHIELD oferă un ecran tactil rabatabil cu diagonală de 5" și rezoluție HD, platforma hardware fiind prima care utilizează noul chip Tegra 4, acesta fiind secondat de o memorie RAM cu o capacitate de 2 GB și o stocare internă de 16 GB. 

Această combinație hardware este însoțită de gamepad care oferă două joystick-uri analogice, un D-Pad, două declanșatoare și patru butoane pentru controlul jocurilor. Carcasa acestuia din urmă găzduiește întregul ansamblu de componente și acumulatorul, dotările incluzând un sistem audio stereo, un port HDMI, un port USB, un slot MicroSDHC și conectivitate wireless. 

Conform anunțului oficial NVIDIA, consola portabilă SHIELD va fi disponibilă începând cu sfârșitul lunii iunie, aceasta urmând să fie lansată inițial doar în Statele Unite și Canada, disponibilitatea în alte regiuni nefiind comunicată încă. Un produs interesant, NVIDIA SHIELD va fi lansată la un preț de 350 de dolari, mai mic cu 50 de dolari decât estimările NVIDIA din ianuarie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9092 secunde