Warning: getimagesize(): corrupt JPEG data: 8189 extraneous bytes before marker in /var/www/html/cuget_liber/include/meta_process.php on line 112
Concurenții din "Ultimul Trib", schimb de obiceiuri cu loca

Concurenții din "Ultimul Trib", schimb de obiceiuri cu localnicii din Madagascar

226
Concurenții din

Articole recomandate

Concurenții din "Ultimul Trib", emisiune ce va avea premiera în curând, la Antena 1, sunt foarte încântați de oamenii din Madagascar și nu a durat mult până când aceștia au început să facă schimb de obiceiuri.

Dacă Paula Chirilă a mărturisit că deja a împrumutat un bagaj de obiceiuri pentru acasă, alți colegi ai săi din echipa "Lemurilor" și-au lăsat amprenta asupra localnicilor.

"Madagascar este un ținut al contrastelor, am întâlnit aici și zone cu o sărăcie incredibilă, oameni care abia își duc traiul, dar și resorturi de lux, peisaje aride, dar și ținuturi fabuloase și vegetație luxuriantă, animale de tot felul, mâncăruri exotice, condimente interesante și feluri de a găti pe care nu le-am mai întâlnit până acum. Am și cules câteva rețete pe care am să le duc acasă", a mărturisit Paula Chirilă.

Iar localnicii s-au arătat și ei foarte interesați de a cunoaște obiceiurile "Lemurilor".

"În Africa, oamenii sunt și mai dulci, și mai zâmbăreți, iar peisajul este superb, am întâlnit niște oameni extraordinari și am adus «Hâțul» în Madagascar!", a povestit amuzat Dorian Popa, care a înregistrat și un mic succes: i-a învățat pe localnici celebra sa melodie "Hâtz!". În acest timp, Daniela Crudu s-a jucat alături de cei mici și le-a arătat fetițelor cum să stea la poze sau să trimită bezele.

"Ultimul Trib" este un show adaptat după celebrul format "Nomads". Trei triburi - unul de vedete, unul de sportivi și unul compus din oameni de rând - sunt trimise în Madagascar, unde sunt supuse unei aventuri exotice, care le va pune la încercare atât abilitățile sociale, cât și cele fizice. În ciuda personalităților complet diferite ale membrilor, fiecare trib va trebui să își dovedească puterea de a rezista sub impactul șocului cultural, dar și sub presiunea eforturilor fizice.

Săptămână de săptămână, triburile își vor măsura puterile în competiții spectaculoase și tensionate atât pentru "Teritoriu", cât și pentru "Eliminare", pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 05 Septembrie 2018
Stire din Diverse : Tarky, revenire spectaculoasă în showbiz
Pagina a fost generata in 1.7383 secunde