Comedie savuroasă, la Teatrul de Vară din Jupiter

Vineri, 17 August 2018, 17:43
178
Teatrul de Vară din Jupiter vă invită joi, 23 august, începând cu ora 21.00, să vizionați "Nimic nu-mi scapă", o comedie savuroasă adaptată după piesa "Încurcă lume", de A. D. Herz.

Organizatorii spun că aceasta este o poveste intrigantă, în care dramele conjugale și disimulările, situațiile imprevizibile, uneori chiar absurde, în combinație cu prestația ireproșabilă a actorilor generează umorul savurat din plin de public. Altfel spus, "Nimic nu-mi scapă" are un conținut incendiar - aventură organică, trio conjugal bio, umor pur, deci rețeta perfectă pentru o seară minunată.

Piesa este regizată de Mihai Baranga, care a studiat actoria la Academia Națională de Teatru și Film din București, clasa Olga Tudorache și Adrian Pintea. El este un actor independent, care a avut numeroase colaborări cu diferite teatre și companii teatrale. Totodată, actorul s-a remarcat de-a lungul timpului printr-o voce extraordinară, dar și printr-o expresivitate corporală temeinic antrenată, prin lecțiile de acrobație, dans și pantomimă.

Performanțele vocale l-au ajutat în compoziții de tot felul, de la dublaje în filme de desene animate la one man show-ul realizat după un colaj din zece monologuri din Shakespeare, fiecare monolog fiind făcut cu o altă voce și pe o altă tipologie umană. 

Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3237 secunde