Colecția de oferte balneare toamnă - iarnă 2012

399
Colecția de oferte balneare toamnă - iarnă 2012 - caciulata176429publimediasilvium-1347046615.jpg

Articole de la același autor

Organizația Patronatelor din Turismul Balnear anunță oferte speciale din 16 septembrie la hotelurile din stațiunile balneare.
Ofertele sunt valabile pentru perioada 16 septembrie -10 decembrie și sunt cuprinse în programele "O săptămână de refacere în stațiunile balneare", "Decada balneară", "Hai la băi!" și "Wellness balnear".

"O săptămână de refacere", în varianta cu mic dejun, include șase nopți de cazare, două proceduri de tratament pe zi și o consultație medicală la sosire, pe baza recomandării medicale, la 330 de lei de persoană în ca-mera dublă, hotel de două stele, și 360 de lei pentru trei stele. Varianta cu aceleași servicii, dar cu două mese pe zi, costă 470 de lei la două stele și 540 de lei la trei stele, scrie Mediafax.
"Decada balneară" oferă 9 nopți de cazare, pensiune completă pe durata sejurului și tratament minim șapte zile, cu câte două proceduri pe zi, plus o consultație medicală la începutul sejurului. Tarifele la un hotel de două stele sunt de 710 de lei de persoană pentru un sejur, iar la o unitate de trei stele cresc la 830 de lei de persoană.
Programul "Hai la băi!" presupune șase nopți de cazare cu pensiune completă, două proceduri pe zi (minim cinci zile de tratament) și o consultație medicală. Pentru achiziționarea acestui pachet este necesară recomandarea medicului și o copie după talonul de pensie sau adeverința de plată la zi a asigurărilor sociale. La hotel de două stele prețul pachetului este de 625 de lei de persoană, iar la trei stele costul se ridică la 750 de lei.
Programul "Wellnes balnear" include trei nopți de cazare, dintre care două zile de demi-pensiune, o masă festivă, acces la piscine, saună, sală de sport, două proceduri de tip wellness, un masaj sau o ședință de întreținere cosmetică. La trei stele pachetul costă 625 lei de persoană, iar la patru stele turistul trebuie să plătească 650 de lei. La program participă aproape 40 de hoteluri din stațiunile Amara, Băile Felix, Băile Herculane, Băile Olănești, Băile Tușnad, Buziaș, Călimănești-Căciulata, Covasna, Ocna Sibiului, Pucioasa, Sângeorz-Băi, Saturn, Stâna de Vale, Eforie Nord, Lacul Sărat, Slănic Moldova, Moneasa, Turda și Vatra Dornei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 08 Septembrie 2012
Stire din Diverse : Pe bicicletă, la Cheile-Grădiștei
Sâmbătă, 08 Septembrie 2012
Stire din Diverse : Ulei de levănțică pentru julituri
Sâmbătă, 08 Septembrie 2012
Stire din Diverse : Cariile dentare, prevenite cu ulei de cocos
Sâmbătă, 08 Septembrie 2012
Stire din Diverse : Omletă cu ardei
Sâmbătă, 01 Septembrie 2012
Stire din Diverse : Cu Mocănița prin Vișeu de Sus
Pagina a fost generata in 1.7105 secunde