Recomandări tv

Chef Scărlătescu ne invită în bucătăria lui

312
Chef Scărlătescu ne invită în bucătăria lui - recomandaritv-1339771599.jpg

Articole de la același autor

Oricine, gurmand sau nu, își dorește o alimentație cât mai diversificată, mai ales dacă aceasta implică preparate dintre cele mai gustoase. Unul dintre jurații de la Masterchef, Cătălin Scărlătescu, dezvăluie în ediția de sâmbătă, 16 iunie, a emisiunii "Ce se întâmplă, doctore?", de la Pro Tv, câteva idei menite să inspire mese delicioase, dar și sănătoase. Drept exemplu, el va împărtăși o rețetă de fish chowder - o supă cremă extrem de interesantă.
Pentru Chef Scărlătescu, hidratarea joacă un rol foarte important și de aceea este atent când vine vorba de alegerea apei. Sfatul nutriționiștilor - să optăm pentru o apă cât mai pură, însă nu doar pentru băut, ci și la gătit, deoarece temperaturile ridicate nu distrug toate substanțele chimice din apă.
La o alimentație corectă, cel mai bine se asortează sportul, în special în cazul dietelor. Când vine vorba de pierderi în greutate, bărbații sunt mult mai norocoși decât femeile: slăbesc mai ușor! Însă, celor cu circumferința abdo-menului de peste 100 centimetri, specialiștii le recomandă să ia măsuri. Astfel, în scurt timp, ei vor scăpa de amenințarea unor boli grave, iar musculatura va fi una de invidiat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2793 secunde