Ce fel de rame de ochelari sunt la modă

1043
Ce fel de rame de ochelari sunt la modă - rameochelari-1361191733.jpg
Moda se schimbă de la an la an, iar cea a ochelarilor nu face excepție. În 2013, culorile puternice vor fi printre preferate.


A fost o vreme în care a purta ochelari era ceva rușinos și toată lumea râdea de purtător, acum lucrurile s-au schimbat, iar dacă păstrezi linia între modelul ales și ținută, poți fi cel mai la modă din cercul în care te afli.

Buzzle scrie că în 2013 trebuie să te îndrepți către culori luminoa-se cu efect calmant pentru o armonie perfectă.

Verdele smarald, roșul cunoscut drept oxblood, nuanțele în umbră sau culorile contrastante pe aceleași rame vor fi perfecte.

Dacă nu ești adeptul unui stil serios, 2013 o să fie pe placul tău. Imprimeurile de animale, cele retro, dungile sau modelele care imită carapacea unei broaște țestoase vor fi printre vedetele anului.

În privința formelor, stilul tocilarului va fi numărul unu. Ramele ce imită ochiul de pisică și cele cu forme ciudate, de buze, inimi, pătrate sau triunghiuri vor fi și ele printre cele mai căutate. O tendință nebună va fi rama ce imită ochelarii de protecție.

Doamnele cu siguranță vor fi atente la detalii. Unele pot opta pentru rame ce pot fi considerate accesorii, datorită micilor bijuterii atașate sau modelelor unice. (sursă: www.ziare.com)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 19 Februarie 2013
Stire din Diverse : Ce este o relație poliamoroasă?
Luni, 18 Februarie 2013
Stire din Diverse : Ce boli pot fi trate cu mult… sex
Sâmbătă, 16 Februarie 2013
Stire din Diverse : Te-ai despărțit de iubit? Mergi mai departe
Pagina a fost generata in 0.3013 secunde