Ce abilități formează clasa pregătitoare

599
1
Ce abilități formează clasa pregătitoare - abilitaticlspregat-1418405230.jpg

Articole recomandate

Importanța clasei pregătitoare este esențială pentru acomodarea copilului cu universal școlar. Potrivit Despre.copii.ro, școala pregătitoare este, în primul rând, un loc de întâl­nire și de împri­e­te­nire cu alți copii. În același timp însă, constituie și un loc de joacă în accepțiunea lui, dar și un spa­țiu dife­rit de fami­lie, unde copi­lul învață să nu mai fie cen­trul atenției. Tot școala pregătitoare este acel spațiu necesar de învă­țare sis­te­ma­tică și de expe­riență socială.
De asemenea, în cadrul cla­sei pre­gă­ti­toare, copi­lul își exer­sează noile abi­li­tăți ale vâr­stei sale și deprinde altele noi. El se va deprinde să comu­nice mai bine, să cola­bo­reze, să sta­bi­lească rela­ții cu copii de ace­eași vâr­stă și cu adulți din afara familiei; să învețe sis­te­ma­tic șisă gân­dească logic; să-ș​​i ges­tio­neze sin­gur tim­pul efortul; să se adap­teze la situ­a­ții noi; să aibă rezis­tență la frustrare; să se implice conș­ti­ent și creative și, lucru extrem de util, să-și asume o serie de sarcini. 


Comentează știrea

shark
13 decembrie 2014
Lucreaza de acasa

Firma germana cauta colaboratori in toata tara pentru un program de studiu al pietei,cu brand-uri cunoscute. Conditii:-pc -rezolvare task. Task-urile sunt trimise de firma. Pentru detalii trimite textul ‘’Vreau sa ma inscriu gratuit’’ la adresa de email : [email protected] si iti trimit formularul. Daca oferta iti surade, atunci incepe sa castigi bani! Salariu 200 € Adresa: In toata tara Program: part time; full-time.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Eu ce mai pap azi?
Sâmbătă, 13 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Nu încuraja copilul dacă nu ai motiv
Sâmbătă, 22 Noiembrie 2014
Stire din Diverse : Explicați copiilor cum se fac banii
Sâmbătă, 22 Noiembrie 2014
Stire din Diverse : Ce nu trebuie să uite părinții niciodată
Sâmbătă, 22 Noiembrie 2014
Stire din Diverse : Nu forțați copilul să ia medicamentele!
Pagina a fost generata in 1.8915 secunde