Cât costă o vacanță cu cortul sau rulota, la malul mării

786
Cât costă o vacanță cu cortul sau rulota, la malul mării - cazare-1439454477.jpg
Turiștii care preferă o vacanță în adierea brizei au varianta perfectă: la rulotă sau la cort. Campinguri sunt în aproape toate stațiunile de pe litoral, prețurile pornind de la minimum 15 lei pe zi. 


Printre facilitățile pe care le oferă cazarea în camping, se numără dușurile cu apă caldă, bucătăria, zona cu foișoare, internet wi-fi, grătare și - cel mai important - distanța mică până la plajă. 


Astfel, în Saturn, doritorii vor plăti 50 lei/noapte, pentru o căsuță de două persoane, la care se adaugă și un cort, 70 lei/noapte fiind tariful pentru patru persoane și cort. La rulotă, prețurile sunt un pic mai mari, între 80 și 100 lei/noapte, în funcție de numărul de persoane. 


Dacă alegeți Mamaia, vă puteți caza într-un camping de trei stele, în căsuțe din lemn cu până la patru locuri, prețurile variind între 150 și 500 lei. În general, în Mamaia, cazarea la cort vine la pachet cu prețuri cuprinse între 15 și 25 lei pe zi, trendul fiind ușor în creștere pentru amplasarea rulotelor: aproximativ 20-25 lei pe zi. 


La Eforie Sud și Eforie Nord, cazarea la cort nu subțiază deloc buzunarele, între 10 și 15 lei fiind tariful pentru campare. 
În Costinești, raiul corturilor, proprietarii vin cu oferte speciale pentru grupurile mari de persoane, prețurile oscilând între 15 și 30 de lei. 


Nici în Vama Veche tarifele nu urcă foarte mult, chiar dacă suntem în luna august. Aici, taxa la cort se încadrează între 8 lei, pentru un cort de două persoane, și 30 lei pentru unul de patru persoane. De asemenea, o saltea pentru cort poate fi închiriată cu 20 lei/noapte, iar un sac de dormit - între 5 și 30 de lei pe noapte. 


Atenție! Cazarea la cort implică și o serie de riscuri. Mulți proprietari nu răspund pentru eventualele pierderi. De asemenea, trebuie să știți că parcarea se taxează, rezervarea se face cu câteva zile înainte, lista condițiilor fiind lungă. Important este să vă informați cu mare atenție înainte să alegeți unde vă veți caza! 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Decembrie 2014
Stire din Economie : 2014 - un an bun pentru turism
Miercuri, 20 August 2014
Stire din Fun : Aș vrea să vorbesc  cu Gheorghe…
Pagina a fost generata in 0.316 secunde