Cât costă cazarea la camping, pe litoral?

851
Cât costă cazarea la camping, pe litoral? - camping1-1377693525.jpg
Pentru turiștii care nu doresc cazare la hotel sau care pur și simplu doresc să încerce altceva, campingurile vin în ajutorul acestora. Majoritatea campingurilor dispun de plajă proprie cu umbrele, șezlonguri și teren de volei, curte interioară cu loc de parcare și grătar, restaurant și beach bar.


Unde ne cazăm și cât plătim?
În Mamaia Nord ne putem caza la Marina Surf, unde rezervările se fac pentru minim trei nopți, excepție făcând week-end-urile.
 Astfel, în perioada 1 iulie -31 august cazarea la motel costă 180 de lei, iar în  week-end (vineri și sâmbătă) ajunge la 200 de lei. Pentru cei care doresc condiții puțin mai bune, 3 zile la bungalow costă 220 de lei, iar pentru week-end mai scoatem din buzunar 30 de lei. În ceea ce privește apartamentele, prețul acestora se ridică la 400 de lei pentru 3 zile și 450 de lei pentru week-end.
De asemenea, turiștii care doresc să se cazeze aici trebuie să știe că rezervările trebuiesc confirmate cu două zile înaintea sosirii și sunt valabile până la ora 18:00.


Tot în Mamaia Nord, campingul Holiday GPM oferă turiștilor facilități precum internet wireless, autoservire, patiserie,spălătorie și asistență medicală.


Prețul unei căsuțe de 2 locuri cu baie este de 251 de lei pentru 3 nopți, a unei mansarde este de 209 lei/ 3 nopți,iar un apartament cu 2 camere și 4 locuri costă 477 de lei/ 3 nopți.


Turiștii care doresc să se cazeze aici în week-end trebuie să plătească o taxă de 25% din prețul de cazare. De asemenea, cei care vor să campeze aici cu cortul sau cu rulota trebuie să plătească o taxă de 15 lei/zi, iar copii cu vârste cuprinse între 0-6 ani însoțiți de doi adulți plătitori beneficiază de cazare gratuită.


Cei care aleg sudul litoralului se pot caza la Camping Zodiac, în Jupiter, care oferă facilități precum: piscină pentru adulți și copii, loc de joacă pentru cei mici dotat cu leagăn, tobogan și loc de escaladat, internet wireless și mașină de spălat rufe. Prețul cazării este de 28 de lei/zi pentru persoană și 25 de lei/zi pentru rulotă, respectiv 10 lei pentru cort.


Foarte important de știut este faptul că aici există reguli de cazare pentru animale. Stăpânii acestora trebuie să plătească 6 lei/zi, iar animalele de companie trebuie să fie de talie mică, supravegheate și ținute în lesă tot timpul.


Oana MIHAI




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 August 2013
Stire din Diverse : Curse de karting în Costinești
Miercuri, 28 August 2013
Stire din Diverse : Masajul, o relaxare în plus pe plajă
Miercuri, 28 August 2013
Stire din Diverse : Alege turismul balnear!
Miercuri, 28 August 2013
Stire din Diverse : Tiroliana de pe plajă
Miercuri, 28 August 2013
Stire din Diverse : Biciclete pentru grupuri de prieteni
Luni, 19 August 2013
Stire din Diverse : Aqua-park la Năvodari
Pagina a fost generata in 2.8567 secunde