Călătorește cu stil pe timp de vară

58
Călătorește cu stil  pe timp de vară - calatorestecustil-1375456021.jpg

Articole recomandate

Este vară și ai decis să pleci în vacanță. Confortul trebuie să fie prioritatea ta atunci când pleci la drum. În funcție de durata călă-toriei, dar și de locația aleasă, îți vei alege haine mai subțiri sau mai groase, mai sport sau casual.

Încălțămintea joasă este un "must". Fie că alegi o pereche de sandale romane, fie că mergi pe varianta pantofilor închiși cum sunt balerinii sau alegi un pantof sport, evită să pleci la drum cu încălțăminte cu toc.

Dacă totuși nu te poți despărți de tocuri, alege o pereche de sandale cu talpă ortopedică înaltă sau o pereche de teniși cu platformă ascunsă.

Hainele pe care le porți pe parcursul călătoriei trebuie să fie lejere. O pereche de boyfriend jeans cu un tricou de bumbac, o salopetă de blugi scurtă cu o cămașă pe dedesubt și niște cizme de vară, o rochie tricou lărguță alături de sandalele romane, sunt variante optime pentru călătorie.

De asemenea alege o geantă maxi, încăpătoare, în care să aibă loc "kitul de urgență" specific călătoriilor. Printre lucrurile pe care nu trebuie să le uiți acasă se numără și ochelarii de soare, o eșarfă maxi ce îți poate folosi ca turban la soare sau îți va ține de cald în serile mai răcoroase.

Ideal ar fi să ai în geanta de mână și o pereche de balerini flexibili, ultra-comozi - în caz că drumul este prea lung și simți nevoia să îți schimbi încălțămintea cu care ai plecat inițial.

(Sursa: www.one.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 August 2013
Stire din Diverse : Învață să fii seducătoare
Sâmbătă, 03 August 2013
Stire din Diverse : Oare de ce nu te mai iubește?
Joi, 01 August 2013
Stire din Diverse : Masaj erotic… De ce nu?
Joi, 01 August 2013
Stire din Diverse : Spune "Pa!" vergeturilor
Pagina a fost generata in 1.5828 secunde