Bucătăria mică: cum faci să pară mare

291
Bucătăria mică: cum faci să pară mare - bucatariemica-1377781168.jpg

Articole recomandate

Nimeni nu își dorește o bucătărie mică, trebuie să recunoaștem. Nici dacă ești anti-gătit sau nu stai prea mult timp acasă, o bucătărie mică, aglomerată, nu este pe placul nimănui.

În general, amenajarea unei bucătării nu este tocmai "floare la ureche". Mai multe aspecte trebuie luate în considerare: stil, culoare, materiale, spații de depozitare, tipul electrocasnicelor etc.

Iar când avem de a face cu o bucătărie mică, lucrurile se complică puțin, în sensul că lipsa spațiului devine o problemă serioasă, și nu un moft.

Astfel, ce poți face ca bucătăria să pară mai mare și mai aerisită?

În primul rând, o insulă de bucătărie nu este recomandată, deoarece "mănâncă" și mai mult din spațiu și atunci chiar nu veți mai avea loc nici să vă întoarceți. Sau, în cazul în care chiar nu puteți renunța la ea, alegeți o insulă atipică, sub nicio formă masivă, ci mai degrabă asemănătoare unei măsuțe mai înalte.

În al doilea rând, cro-matica este foarte importantă. Alegeți culori des-chise, pastelate, deoarece ele pot mări vizual camera, în acest context bucătăria.

De asemenea, și accesoriile au rolul lor. De exemplu, accesoriile supra-dimensionate într-o bucătărie mică dau impresia de mai mult spațiu.

O altă idee este aceea de a lăsa un perete "aerisit". Eventual, montați o singură poliță. Veți vedea cum un spațiu mic se "deschide".

(Sursa: www.casamea.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 30 August 2013
Stire din Diverse : Peltea aromată cu coniac
Miercuri, 28 August 2013
Stire din Diverse : Cum conservați vinetele pentru iarnă
Miercuri, 28 August 2013
Stire din Diverse : Cum a cucerit pizza întreaga lume
Pagina a fost generata in 2.679 secunde