Așa scapi de 500 calorii pe zi

283
Așa scapi de 500 calorii pe zi - scapa500cal-1414428000.jpg

Articole recomandate

Fără doar și poate, numărul caloriilor consummate este eterna problemă a femeilor... Iată câteva trucuri simple pentru a scăpa de până la 500 de calorii zilni, pootrivit http://www.cosmopolitan.ro/sanatate/diete-fitness:

1. În primul rând fă mai multă mișcare. Nu e vorba de exerciții fizice în toată regula, ci deplimbatul prin casă în timp ce vorbești la telefon, de exemplu, sau la bătutul din picior pe ritmul unei melodii. Chiar și aceste lucruri minore te pot ajuta să scapi de calorii.

2. Evită să mănânci nuci, în special dacă sunt într-un castron mare. În afară de faptul că au mult calorii, cercetătorii de la Universitatea Cornell spun că dacă acestea sunt așezate într-un castron mare, vei mânca mai multe. Încearcă să le înlocuiești cu fistic! Are mai puține calorii și vei mânca mai puține, pentru că ești nevoită să îl și desfaci.

3. Nu mânca în fața televizorului! Potrivit unui studiu făcut de cercetătorii de la Universitatea Massachusetts, vei consuma astfel cu până la 290 de calorii mai mult. Este recomandat să mănânci doar la masă și să înlocuiești o oră de stat pe canapea în fața televizorului cu o scurtă plimbare.

4. De asemenea, topping-urile pentru salată sunt ceva ce ar trebui să eviți, sau cel puțin să limitezi. Chiar dacă o salată îți pare o alegere sănătoasă, când adaugi și diferite topping-uri o încarci cu calorii.

5. Este important să ai grijă și ce bei.Cocltail-urile făcute cu diferite siropuri sunt pliiiine de calorii, la fel ca un desert. Este recomandat ca atunci când comanzi băutură, să conțină sifon sau apă minerală, apă tonică, suc de afine sau sirop natural de citrice.

6. Și dacă tot a venit vorba de deserturi, încearcă să comanzi versiunile mici ale acestora când ești în oraș. În acest fel, nu consumi atât de multe calorii, dar îți satisfaci pofta de dulce.

7. Nici uleiul nu este prietenul tău! În loc de mâncăruri prăjite, gătește sau comandă ceva fiert sau făcut la aburi.

8. Sucurile acidulate ar trebui de asemenea evitate. În afara faptului că nu sunt deloc sănătoase, o băutură răcoritoare de 0,33 l are până la 180 de calorii! Dacă bei două sau trei pe zi, situația nu arată prea frumos, nu? Potolește-ți setea cu apă.

9. Nu mânca prea mult! Poate că acest lucru este foarte evident, însă nu ne referim exact la ce crezi tu. Când mănânci, fii atentă la cum te simți - dacă nu îți mai este foame, pune tacâmul jos și bagă resturile la frigider. Nu este obligatoriu să mănânci tot din farfurie, trebuie să mănânci doar atât cât ai nevoie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Octombrie 2013
Stire din Sănătate : Când mâncarea devine un dușman
Pagina a fost generata in 3.2849 secunde