Amenajează veranda cu stil

351
Amenajează veranda cu stil - 26augveranda-1377514163.jpg

Articole recomandate

Spre deosebire de terase, verandele sunt anexe acoperite și închise, astfel încât pot fi folosite în orice sezon. Specific verandelor sunt pereții și, câteodată, acoperișul din sticlă. În felul acesta, lumina naturală pătrunde în interior, încălzind atmosfera. Mai mult, lipsa unor pereți din beton și prezența unor ferestre ample oferă o panoramă splendidă către frumusețile din grădină.

Referitor la amenajarea verandei, aici intervine în primul rând spațiul disponibil. Potrivit specialiștilor casamea.ro, dacă suprafața este mare, veranda poate "găzdui" atât o cameră de zi (living), cât și un dining pentru servirea mesei. Foarte important de menționat este faptul că decorarea anexei trebuie să fie pe aceeași lungime de undă cu stilul de amenajare al casei.

Astfel, puteți întâlni verande de-a dreptul spectaculoase, unde mobilierul clasic face cunoștință cu un șemineu elegant și materiale de înaltă calitate, dar și accesorii prețioase, precum un can-delabru din cristale.

Cel mai adesea se remarcă o atmosferă "lejeră", de vacanță, cu influențe country-chic, tradiționale sau rustice. Materiale precum ratanul, răchita sau fierul forjat își vor face treaba, așadar apelați cu încredere la ele. Foarte inedit, dar potrivit în același timp cu ideea de verandă este instalarea unui leagăn la interior, pe care să-l folosiți pe post de canapea. Nu uitați de accesorii precum covorașe, perne decorative, veioze, coșuri sau ghivece cu flori. Ideea de bază este aceea că veranda prezintă, din punct de vedere al amenajării, aceleași "nevoi". În plus, confortul vostru este strâns legat de felul în care alegeți să o decorați.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 22 August 2013
Stire din Diverse : Cum să ai grijă de orhidee
Pagina a fost generata in 1.9573 secunde