Ziua Școlii "B.P. Hașdeu", sărbătorită alături de dascălii de ieri și de azi

687
1

Articole de la același autor

Școala Gimnazială Nr. 12 "B.P. Hașdeu" Constanța își omagiază astăzi patronul spiritual printr-o serie de manifestări cuprinse sub genericul "Ziua școlii", care debutează cu Porți Deschise viitoarelor generații, dar și cu competiții sportive și concursuri de cultură generală.

Mâine, de la ora 8, este programat un alt concurs, sugestiv intitulat "Pe aleea domnului Hașdeu", care urmează să se desfășoare pe mai multe etape, iar de la ora 12 spectacolul dedicat zilei școlii va fi realizat împreună cu Alianța Turco-Tătară.

Dezbaterea cu tema "Arc peste timp" va prilejui o întâlnire cu invitații speciali, colaboratorii, dascălii de ieri și de azi ai Școlii Gimnaziale Nr. 12. "B.P. Hașdeu". 

Comentează știrea

Bravo,
25 februarie 2016
scoala 12!

Aveti cerere scrisa si aprobata de director pentru serbare? Aa, si ptr concurs sper ca aveti aprobare de la inspectorat si minister, ca altfel....nu e legal! Noi, la 28 de-asta nu mai facem nici serbari, nici concursuri. De excursii...ce sa mai zicem, n-avem voie. Daca doamne fereste se intampla ceva si ne leaga DNA-ul? Oricum, ne bucuram pentru voi si asteptam sa rasara soarele si pe strada noastra!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 25 Februarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Week-endul olimpiadelor
Pagina a fost generata in 1.1038 secunde