Ziua Mării Negre la Universitatea Maritimă Constanța

272
Ziua Mării Negre  la Universitatea Maritimă Constanța - ziuamariinegre-1636564257.jpg

Articole recomandate

În perioada 25-29 octombrie 2021 Universitatea Maritimă din Constanța prin programul de studiu Ingineria și Protecția Mediului în Industrie, a organizat Ziua Mării Negre desfășurat pe platforma de socializare Facebook, a specializării.

Organizatorii evenimentului au dorit să aducă alături elevi, studenți și profesori în scopul însuşirii unui comportament prietenos şi responsabil faţă de mediul marin şi costier, într-un cadru favorabil libertăţii creative.

Acest eveniment a cuprins:
-un mesaj de solidaritate susținut de reprezentanți ai României, Republicii Moldova, ai comunității Armâne, Turciei, Rusiei, Sloveniei, Spaniei, Portugaliei și Namibiei, care au interacționat cu Marea Neagră. Acest mesaj transmis de reprezentanții culturilor sus menționate, a fost ulterior modelat într-un colaj care rulează pe platforma Facebook a specializării Ingineria mediului.


-un concurs de fotografie cu tema ”Personalitatea Mării Negre” care s-a derulat pe parcursul a 5 zile în regim online, timp în care participanții au putut încărca fotografiile originale alături de un mesaj de inspirație personală, vers sau citat.

În data de 29 octombrie juriul alcătuit din 4 cadre didactice ale Universității Maritime, au jurizat fotografiile. 


Motivați fiind de numărul mare de participanți și respectiv de varietatea de instituții de învățământ, juriul a propus mai multe clasamente, anume: clasament general în urma analizei fotografiei, mesajului și a numărului de aprecieri online, dar și clasamente separate a acestor componente. Câștigătorii au fost anunțați de ziua Mării Negre, anume pe 31 octombrie, prin postarea pe Facebook a clasamentelor, însoțit de diplomele digitale cu locul obținut.


Ținem pe această cale să mulțumim participanților de la Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța, Liceul Tehnologic Ioan N. Roman Constanța, Liceul Teoretic ,,Decebal" Constanța, Colegiu Tehnic Mircea cel Bătrân din București, Scoala gimnazială nr 11 ”Dr. Constantin Angelescu”.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.3093 secunde