Ziua Erasmus, la Școala "Grigore Moisil" din Năvodari

403

Articole de la același autor

Școala Gimnazială "Grigore Moisil" Năvodari a încheiat, la sfârșitul acestei săptămâni, unul dintre cele mai importante proiecte Erasmus derulate. Vineri, a avut loc activitatea de diseminare a rezultatelor proiectului de parteneriat strategic Erasmus+ "Key for Innovative Teaching", organizată cu prilejul Zilei Erasmus. Alături de cadrele didactice din școală, la activitate au fost invitați reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean, ai școlilor din Năvodari și ai comunității locale.

În cadrul întâlnirii, au fost prezentate de către elevi obiectivele proiectului, activitățile desfășurate în primul an de implementare și rezultatele obținute. Cadrele didactice implicate direct au prezentat etapele din primul an de implementare și au realizat o diagnoză a activităților derulate până în prezent în cadrul acestui proiect european.

Tot elevii au prezentat rezultatele sondajului aplicat colegilor lor, dar și părinților, pentru identificarea factorilor interni și externi care influențează nivelul de implicare a elevilor în propria instruire, cât și succesul lor școlar. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3683 secunde