Zi decisivă pentru Muzeul de Istorie. Delia Cornea vs Marian Zidaru

377

Articole de la același autor

Astăzi, la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța are loc cea de-a doua și ultima etapă a concursului pentru desemnarea managerului acestei instituții.


Reamintim că în urma reevaluării dosarelor, ca urmare a constituirii unei noi comisii de examinare, actualul director interimar Traian Cliante a fost scos din cursă considerându-se că dosarul este incomplet. 


Așadar, Delia Cornea la analiza proiectului de management a obținut nota 7,30, iar Marian Zidaru - 7,03.


În termen de 24 de ore de la încheierea etapei a doua, se va aduce la cunoștința candidaților, în scris, rezultatul concursului și public, prin afișarea acestuia la sediul Consiliului Județean Constanța. Candidații nemulțumiți pot depune contestații asupra modului de respectare a procedurii privind organizarea și desfășurarea concursului în maximum trei zile lucrătoare de la data aducerii la cunoștința acestora a rezultatului concursului.


Noua comisie constituită îl are ca președinte pe profesorul universitar Ioan Opriș, doctor în istorie și tatăl coordonatorului științific al Cetății Capidava, Ioan Carol Opriș, iar ca membri pe Maria Magiru, director al Muzeului de Artă Populară Constanța, și Gabriela Istrate, consilier superior, ca reprezentant al CJC. Din secretariatul comisiei mai fac parte: consilierul superior Dumitru Liliana, Veronica Cîrciu, Daniela Miroiu, Ileana Simionescu - consilier juridic, Maria Blacioti, director al Direcției Economice, Mihaela Boacă, consilier juridic, și Irina Costencu, șef Serviciu Cultură, Sport, Turism.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5456 secunde