"Zeul Măcelului" și "Gaițele", pe scena Teatrului de Vară Soveja

198

Articole de la același autor

Constănțenii, dar și turiștii se pot relaxa, în această seară, de la ora 21.30, la Teatrul de Vară Soveja, cu o piesă pusă în scenă de Teatrul "Mihai Eminescu" din Botoșani. Astfel, "Zeul Măcelului", de Yasmina Reza, în regia lui Erwin Șimșensohn, își va face apariția pentru public.

Spectacolul este prezentat în cadrul stagiunii estivale "Be Safe", organizate de Teatrul de Stat Constanța. Cei care au vizionat piesa spun că aceasta este un "must-see", probabil una dintre cele mai bune puneri în scenă, din România, a acestui text contemporan apreciat în toată lumea. Altfel spus, este un spectacol care tratează cu mult umor angoasa, frustrarea, ipocrizia, prezente în relațiile interumane contemporane.

XXX

Sâmbătă, 15 august, de la ora 21.00, tot la Teatrul de Vară Soveja, Teatrul de Stat Constanța prezintă "Gaițele", de Alexandru Kirițescu, în regia lui Lucian Iancu. Aceasta este una dintre cele mai valoroase comedii de moravuri din dramaturgia românească, în care autorul satirizează, cu un umor excepțional, lăcomia, cinismul și dezumanizarea burgheziei de la începutul secolului XX.

Actorii de la malul mării promit că veți râde mult la acest spectacol, dar, în același timp, spectatorii vor rămâne și cu un gust amar. Astfel, peripețiile amoroase din clanul Dudulenilor, replicile savuroase și bârfele suculente vor scoate în evidență, într-un mod paradoxal, destinele tragice ale unora dintre personaje. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1205 secunde