Yusuf Güney, pe scena de la Piațeta Cazinou, la festivalul TurkArt

1243
Yusuf Güney, pe scena de la Piațeta Cazinou, la festivalul TurkArt - yusufguney-1566209249.jpg

Articole recomandate

Asociația Oamenilor de afaceri Turci - Dobrogea (DTIAD), Uniunea Democrată Turcă din România (UDTR) și Primăria Municipiului Constanța organizează, în perioada 23 - 25 august, Festivalul TurkArt. Evenimentul va avea loc în Piațeta Cazino din stațiunea Mamaia. 
 
Potrivit organizatorilor, pe scenă vor urca Yusuf Güney, Serkan Eruysal și Deniz Cem din Turcia, ansamblul de dansuri tradiționale turcești "Delikanlilar" al Uniunii Democrate Turce din România, ansamblul de dansuri Menemen Kültür ve Halk Oyunları GSK și Edvin Eddy cu Edy Band. 


În ziua de 23 august, alături de Fanfara Otomană (Fatih Mehter Takimi) va avea loc o paradă cu costume otomane/turcești. 
Totodată, în cele trei zile de festival, va avea loc o tombolă cu scop caritabil, dar vor fi oferite participanților și premii semnificative. O sumă importantă rezultată din vânzarea preparatelor gastronomice cu specific turcesc și a obiectelor expuse la standurile special amenajate va fi folosită în scopuri caritabile. 


Organizatorii vor asigura transportul gratuit al participanților din județ la Festivalul TurkArt (dus ora 17.00 - întors ora 23.00), în limita locurilor disponibile. În funcție de cerințe, se vor decide localitățile de unde vor pleca cele 10 autobuze puse la dispoziția participanților. 


La festival, vor fi oferite cadouri din partea organizatorilor și sponsorilor, intrarea fiind liberă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.76 secunde