Weekendul acesta ne gândim la sănătate. "Constanța pedalează" din Mamaia până la Năvodari și înapoi

195
Weekendul acesta ne gândim la sănătate.

Articole de la același autor

Pe lângă distracție și relaxare, în timpul liber, trebuie să ne gândim și la sănătatea noastră, și care este cea mai bună metodă de a o conserva, dacă nu mișcarea fizică. În acest sens, Isis Hospital îi invită pe constănțeni la evenimentul "Constanța pedalează", o acțiune de promovare a stilului de viață sănătos și, dacă alegeți să participați, veți primi și un tricou personalizat!

"«Constanța pedalează» se desfășoară sâmbătă, 28 octombrie, începând cu ora 10.00, iar plecarea este din parcarea de la Telegondolă. Deplasarea se va face pe un traseu general, cu patru subtrasee, pe categorii de vârstă. Traseul general începe de la Telegondolă - Cazino Mamaia - Hotel Iaki – Summerland - Năvodari și retur. Primul subtraseu, Telegondolă - Cazino Mamaia, este recomandat părinților cu copii. Al doilea subtraseu, Telegondolă - Cazino Mamaia - Hotel Iaki, este recomandat celor care au mai participat și știu că pot. Al treilea subtraseu, Telegondolă - Cazino Mamaia - Hotel Iaki - Summerland, este recomandat celor care vor să își testeze rezistența. Ultimul subtraseu, patru, Telegondolă - Cazino Mamaia - Hotel Iaki - Summerland -  Năvodari și retur, este recomandat profesioniștilor și celor ce își asumă efortul fizic, dacă nu au antrenament", a explicat Andreea Hahui, reprezentant Isis Hospital.

Fiecare traseu va avea un punct de oprire, unde se va aștepta revenirea grupului care a ales traseul patru. Participanții care optează pentru primele trei trasee se vor alătura plutonului de Năvodari și, împreună cu tot grupul, se vor întoarce în parcarea de la Telegondolă, în condiții de siguranță, dirijați în trafic de reprezentanții Poliției Rutiere și ai celor de la Jandarmerie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4349 secunde